سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی جهان در فلسطین چه می گذرد ؟

 
 

هموطن سلام , چهارشنبه 20 آذر 1387

در فلسطین چه می گذرد ؟

 
 

شورای حقوق بشر سازمان ملل پس از بررسی وضع حقوق بشر در فلسطین از اسرائیل خواست به اعمال شکنجه و تنبیه های خشونت بار غیر انسانی ضد فلسطینیان پایان دهد.

شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد ، رژیم صهیونیستی را به شکنجه کردن فلسطینیان متهم کرد.
شورای حقوق بشر سازمان ملل پس از بررسی وضع حقوق بشر در فلسطین از اسرائیل خواست به اعمال شکنجه و تنبیه های خشونت بار غیر انسانی ضد فلسطینیان پایان دهد.
این شورا همچنین از اسرائیل خواست هرچه سریعتر مفاد کنوانسیون ضد شکنجه را به رسمیت بشناسد.
همزمان یک شورای حقوقی فلسطینی هم درباره وخامت اوضاع درمانی کودکان ساکن غزه هشدار داد.
این شورا اعلام کرده است قطع برق ، موجب به تعویق افتادن جراحی بیش از120 بیمار از جمله 23 کودک مبتلا به نارسایی کلیوی شده است.
پس از ماه ها تلاش بین المللی روز سه شنبه یک کشتی کوچک حامل تجهیزات پزشکی و شیر خشک با شکستن محاصره دریایی غزه توانست وارد این بندر شود.
این کشتی کوچک را شماری از فعالان بین المللی صلح ، پزشکان ، اساتید دانشگاه و خبرنگاران همراهی می کنند.
فشارهای بین المللی همچنین موجب شد ، رژیم صهیونیستی گذرگاه های مرزی غزه را برای ورود چند کامیون حامل مواد غذایی و سوخت به طور موقت باز کند.
در این حال سخنگوی آژانس امدادرسانی به آوارگان فلسطینی وابسته به سازمان ملل ، آنروا ، هم خاطرنشان کرد : مشکلات غزه آنقدر گسترده است که با ورود چند کامیون شامل کمک ها یا باز شدن محدود گذرگاه ها برطرف نخواهد شد.
مقامات آژانس کمک به آوارگان فلسطینی اعلام کرده است بازشدن محدود گذرگاه های غزه برای آنراو که به 750 هزار فلسطینی کمک غذایی منظم می کند اهمیت زیادی ندارد و این گذرگاه ها باید به طور مستمر باز باشند.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین ، حماس ، هم اقدام صهیونیست ها را در گشودن جزئی گذرگاه های غزه نوعی عوامفریبی دانست.
خلیل ابولیله گفت : صهیونیست ها با این اقدام قصد فریب افکار عمومی را دارد.
یک ساعت پس از باز شدن موقت گذرگاه های غزه مقامات رژیم صهیونیستی فلسطینیان را به حمله شدیدتر نظامی تهدید کردند.
لیونی وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی تاکید کرده است در منطقه مرزی جنوب فلسطین اشغالی نباید هیچ حاکمیتی وجود داشته باشد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار