سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار داخلی جاده تندرستی ابتلا به بيماري‌هاي کبدي در زايمان اول و داشتن جنين پسر شايع‌ تر است

 
 

سلامت نیوز , شنبه 30 آذر 1387

ابتلا به بيماري‌هاي کبدي در زايمان اول و داشتن جنين پسر شايع‌ تر است

 
 

فوق تخصص گوارش در توضيح اين بيماري گفت: تمام سطح کبد پوشيده از چربي مي‌شود به طوري که قطرات چربي در نمونه برداري کاملاً مشخص است.

به گفته يک فوق تخصص گوارش و بيماري‌هاي کبد؛ کبد چرب به علل نامشخصي در زايمان اول و داشتن جنين پسر شايع‌تر است كه زايمان طبيعي مناسب‌ترين نوع زايمان براي زنان مبتلا به اين بيماري است.
دکتر محمود اسحاق حسيني، فوق تخصص گوارش و بيماري‌هاي کبد و عضو هيأت علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران ابتلا به بيماري‌هاي کبد در دوران بارداري را به دو علت دانست و افزود: تاثير مستقيم جنين بر مادر و يا ابتلاي مادر به بيماري‌هاي کبدي قبل از بارداري علت بروز بيماري‌هاي کبدي در دوران بارداري است.
وي در ادامه با اشاره به اين مطلب که درصد ابتلا زنان باردار به بيماري‌هاي کبدي بسيار پايين است در توضيح گفت: اين بيماري بيشتر در زايمان اول که جنين آن پسر است شايع است و در هفته 28 با زردي مادر تظاهر مي‌کند كه علت اين امر هنوز نامشخص است.
اين فوق تخصص گوارش در توضيح اين بيماري گفت: تمام سطح کبد پوشيده از چربي مي‌شود به طوري که قطرات چربي در نمونه برداري کاملاً مشخص است.
وي در مورد درمان بيماري‌هاي کبد در زنان باردار گفت: اولين قدم در درمان اين افراد، بستري، مراقبت‌هاي ICU و ختم بارداري است.
اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران در ادامه با ذکر اين مطلب که علي رغم در خطر بودن جان مادر و جنين، زايمان واژينال(طبيعي) مناسبترين روش است، گفت: ماده بيهوشي در کبد متابوليزه شده و خود باعث تشديد بيماري و مرگ بيمار مي‌شود.

 
 

آلودگی هوا باعث تحریکات سطحی چشم می شود
وزير بهداشت خواستار جلوگيري از صدور مجوز ورود سيگار الكترونيك به كشور شد
خنده بر درمان سرطان موثر است

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار