سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار داخلی اقتصاد مردمی 120 اقتصاددان رودرروی اعضای کارگروه تحول

 
 

مهر , يكشنبه 1 دي 1387

120 اقتصاددان رودرروی اعضای کارگروه تحول

 
 

سید حمید پورمحمدی معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی جایگزینی طرحهای رفاه اجتماعی به جای یارانه را از مزایای لایحه هدفمندکردن یارانه ها دانسته و تاکید کرده است: اگر صرفاً بخواهیم با نفت دوپینگ کنیم تا کالای ارزان به بازارهای جهانی عرضه کنیم حتماً فرو می‌پاشیم.

محمد رضا فرزین از برگزاری جلسه ای برای بررسی نهایی هدفمند کردن یارانه ها در محل وزارت امور اقتصادی و دارایی با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی در روز سه شنبه هفته جاری خبرداد.
سخنگوی طرح تحول اقتصادی از حضور 120 اقتصاددان در این جلسه خبرداد و افزود: همچنین اعضای کارگروه های طرح تحول اقتصادی در این جلسه حضور خواهند داشت.
وی تصریح کرد: هم اکنون در حال آماده کردن دعوتنامه هایی برای حضور 120 اقتصاد دان در جلسه روز سه شنبه هفته جاری برای بررسی نهایی طرح مذکور هستیم. اقتصاد دانان مذکور از اساتید دانشگاههای مختلف کشور همچون تهران، تربیت مدرس، علامه و شهید بهشتی هستند.
شمس‌الدین حسینی وزیر امور اقتصادی و دارایی و دبیر کارگروه تحول اقتصادی نیز پیش از این ، این طرح را برآیند هزاران ساعت کار مطالعاتی و کارشناسی در حوزه آسیب‌شناسی اقتصاد کشور بیان کرده است.
همچنین سید حمید پورمحمدی معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی جایگزینی طرحهای رفاه اجتماعی به جای یارانه را از مزایای لایحه هدفمندکردن یارانه ها دانسته و تاکید کرده است: اگر صرفاً بخواهیم با نفت دوپینگ کنیم تا کالای ارزان به بازارهای جهانی عرضه کنیم حتماً فرو می‌پاشیم.

 
 

لاریجانی گفت: كسب مجوز از مجلس براي اجراي طرح تحول اقتصادي لازم است
اجراي طرح تحول اقتصادي ضرورتي اجتناب‌ ناپذير است
اهداف طرح تحول اقتصادي همان اهداف سند چشم‌انداز 20 ساله است

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار