سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی گزارش ويژه تصمیم جاهلانه و اقدام سبوعانه حمله به غزه با هیچ منطقی سازگار نیست

 
 

سه شنبه 10 دي 1387

تصمیم جاهلانه و اقدام سبوعانه حمله به غزه با هیچ منطقی سازگار نیست

 
 

تجربه نشان داده است که برخوردهای غیرمنطقی با رسانه‌ها، باعث می‌شود انتقادات با کنایات مختلف به اجزای جزئی‌تر جامعه منتقل می‌شود.

تصمیم جاهلانه و اقدام سبوعانه حمله به غزه با هیچ منطقی سازگار نیست
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تلاش در جهت اطلاع‌رسانی و رشد آگاهی مردم را تلاشی مقدس و در راستای منافع و مصالح نظام خواند و افزود:‌ رسانه‌های مستقل آیینه تمام‌نمای افکار عمومی هستند.
رییس مجلس خبرگان رهبری پیش از ظهر امروز در دیدار اعضای تحریریه و دبیران سرویس‌های مختلف روزنامه‌ کارگزاران، فعالیت‌های مطبوعاتی را رکنی از ارکان حرکت تدریجی جامعه به سوی تکامل دانست و گفت: تجربه نشان داده است که برخوردهای غیرمنطقی با رسانه‌ها، باعث می‌شود انتقادات با کنایات مختلف به اجزای جزئی‌تر جامعه منتقل می‌شود.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام رعایت حدود قانونی را شرط اصلی فعالیت‌های مطبوعاتی معرفی کرد و افزود: روشن کردن آثار و نتایج خوبی‌ها و بدی‌ها در فضای نقادی ، نردبان ترقی جامعه در همه جوانب مورد نیاز است. وی با توصیه روزنامه‌نگاران و ارباب رسانه‌ها به پرهیز از ترجیح منافع گروهی و جناحی بر منافع ملی گفت: آن چه در این کشور پایدار خواهد بود، ‌نظام اسلامی مبتنی بر واقعیات است که سیاست‌های کلی مورد تایید رهبری نظام ترسیم‌کننده خط سیر آینده آن است.
هاشمی رفسنجانی هم‌چنین با محکومیت مجدد فاجعه انسانی غزه گفت: تصمیم جاهلانه و اقدام سبوعانه حمله به غزه و کشتار مردم مظلوم و بی‌دفاع، با هیچ منطقی سازگار نیست.
وی افزود: ماجرای غزه نشان‌دهنده اوج کینه‌توزی دشمنان اسلام نسبت به مسلمانان اقصی‌نقاط گیتی است و این ماجرا وحدت جهان اسلام در ابعاد خارجی و داخلی را بر حاکمان و مردم مسلمان دیکته می‌کند.
رییس مجلس خبرگان رهبری در ادامه با ارائه تحلیلی تاریخی از حکومت‌های سرزمین‌های اسلامی، تعدد احزاب را راهی برای بیان همه نظرات جامعه برشمرد و موافقت حضرت امام با فعالیت حزب جمهوری اسلامی را دلیلی بر امکان فعالیت‌های حزبی در این نظام است.
در آغاز این دیدار غلامحسین کرباسچی و چند تن از دبیران سرویس‌های مختلف روزنامه کارگزاران نیز به ارائه گزارشی از عملکرد این روزنامه و برخی مسائل موجود در جامعه از دیدار افکار عمومی پرداختند

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار