چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اجتماعی آمار ايست قلبي تهراني ها در روزهاي آلوده دو برابر شد

 
 

سه شنبه 10 دي 1387

آمار ايست قلبي تهراني ها در روزهاي آلوده دو برابر شد

 
 

در حال حاضر 3 ميليون و 200 خودرو در سطح تهران تردد مي کنند که اين خودروها بيشترين ميزان آلودگي را در شهر بوجود مي آورند و...

مدير عامل سازمان بهشت زهرا اعلام كرد: آمار ايست قلبي در ميان شهروندان تهراني در روزهاي اوج آلودگي هوا نسبت به سال گذشته دو برابر افزايش يافته است.
محمود رضائيان با اعلام اين مطلب گفت: بررسي آمار و ارقام اين سازمان نشان مي دهد تعداد متوفيان تهراني بر اثر عارضه ايست قلبي در روزهاي 1 تا 8 دي ماه سال جاري که تهران آلوده ترين روزهاي خود را از نظر هوا مي گذراند نسبت به سال گذشته نزديک به دو برابر افزايش داشته است.
او افزود: آمار متوفيان تهراني در همين تاريخ در سال گذشته هزار و 104 نفر بوده که اين آمار در سال جاري به هزار و 332 نفر افزايش يافته که ايست قلبي در هر دو مورد مهمترين علت فوت شهروندان پايتخت نشين بوده است.
بر اساس آمار اعلام شده از سوي سازمان بهشت زهرا در سال گذشته تعداد متوفيان تهراني که بر اثر عامل ايست قلبي جان خود را از دست داده اند 136 نفر بوده که اين رقم در سال جاري به 254 نفر رسيده است و اين موضوع گوياي آن است که در سال جاري شهروندان تهراني در حدود دو برابر بيشتر از سال گذشته بر اثر ايست قلبي فوت کرده اند.
مدير عامل سازمان بهشت زهرا گفت: بر اساس اين آمار تعداد متوفيان ايست قلبي نسبت به کل متوفيان در سال گذشته 4/12 درصد بوده که اين ميزان در سال جاري به 19 درصد افزايش يافته است.
روزهاي آخر آذر و اوايل دي ماه روزهاي اوج آلودگي تهران بوده و بنا بر اظهارات کارشناسان شهري تهران تعداد روزهاي بيشتري را نسبت به روزهاي ديگر در شرايط هشدار قرار دارد.
در حال حاضر 3 ميليون و 200 خودرو در سطح تهران تردد مي کنند که اين خودروها بيشترين ميزان آلودگي را در شهر بوجود مي آورند و اين در حالي است که بايد توجه کرد موتور سيکلت ها هم در آلودگي هواي تهران تاثير سوء بسياري دارند.
بر اساس بررسيهاي انجام شده توسط شرکت کنترل کيفيت هواي تهران خودروهاي پايتخت روزانه دست کم 4 هزار و 400 تن آلاينده توليد مي کنند.
در اين باره مدير عامل شرکت کنترل کيفيت هوا روز گذشته به مهر گفت: اين ميزان آلاينده در سال به 6/1 ميليون تن رسيده و اين در حالي است که ديگر آلاينده هاي صنعتي به مراتب بيشتر از خودروها آلودگي ايجاد مي کنند و ذرات معلق دومين عامل آلودگي هواي تهران است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اجتماعی ::
کهورک زاهدانف گرم ترین نقطه جهان

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار