سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی گزارش ويژه تاکید بر نقش محوری دولت قانونی و احیای حقوق مردم فلسطین

 
 

هموطن سلام , جمعه 20 دي 1387

تاکید بر نقش محوری دولت قانونی و احیای حقوق مردم فلسطین

 
 

سنیوره گفت: امروز در غزه خون عربی ریخته می شود و باید از همه ظرفیتها برای کمک به مردم غزه استفاده شود .

تاکید بر نقش محوری دولت قانونی و احیای حقوق مردم فلسطین
هموطن آنلاین _رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : هر سازو کاری برای حل مشکل غزه باید با مشورت و نظردولت قانونی و مردمی فلسطین اجرا شود.
علی لاریجانی بعد از دیدار با فواد سنیوره نخست وزیر لبنان تاکید کرد :هر راه حلی باید مبتنی بر آتش بس فوری ، احیای حقوق مردم فلسطین ، بازگشایی گذرگاههای غزه وبازگشت نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی به مواضع خود پیش از حمله به غزه باشد .
رئیس مجلس شورای اسلامی حمایت از مردم غزه را وظیفه انسانی و اسلامی همه کشورهای اسلامی دانست و گفت : هیات ترویکای مجالس اسیایی در نخستین دور از سفر خود به کشورهای همسایه فلسطین اشغالی، لبنان را به علت جایگاهی که مقاومت ان برخوردار است در اولین سفر خود انتخاب کرد .
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود :تلاشهای گسترده ای برای کمک به مردم فلسطین جاری و ساری است و در همین جهت روز گذشته هیات ترویکای مجالس اسیایی دیدگاه خود را اعلام کرد و نظرات کشورهای مختلف را جویا خواهیم شد .
فواد سنیوره نخست وزیر لبنان نیز در این مصاحبه تاکید کرد : باید برای مقابله با تهدیدات مستمر دشمن صهیونیستی کشورهای عربی و اسلامی ازهمه ظرفیتهای موجود استفاده کنند .
فواد سنیوره بعد از دیدار با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با خبرنگاران افزود :چنین جلساتی برای کسب نظر و مشورت برای مقابله با تهدیداتی که جهان اسلام با ان مواجه است بسیار مثمر ثمر خواهدبود .
سنیوره افزود : امروز در غزه خون عربی ریخته می شود و باید از همه ظرفیتها برای کمک به مردم غزه استفاده شود .

 
 

استفاده از همه ظرفیتها برای کمک به مردم غزه
توجه به فریضه امر به معروف و نهی از منکر
توضيح لاريجاني درباره تعويق استيضاح اسكندري

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار