 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
مبلغ جريمههاي رانندگي به روز ميشود
|
| | | |
 | با تصويب قانون جديد مشكلات كمتر شده و قوانين به روز خواهد شد، در قانون قبلي فقط خودروها متوقف شده و... |  جانشين رئيس پليس راهنمايي و رانندگي كشور با اشاره به تصويب كليات لايحه نحوه رسيدگي به تخلفات و اخذ جريمههاي مربوط به امورحمل و نقل در مجلس گفت: با تصويب اين قانون، قوانين 37 سال پيش اصلاح و جريمهها نيز به روز خواهد شد.
سردار كمال هاديانفر، گفت: با تصويب قانون جديد مشكلات كمتر شده و قوانين به روز خواهد شد، در قانون قبلي فقط خودروها متوقف شده و قانون در موردشان اجرا ميشد، اما در قانون جديد، رانندگان با محدوديت و ممنوعيتهاي مختلفي مواجه ميشوند.
وي از ناكارآمدي و عدم اثرگذاريهاي مبالغ جريمههاي رانندگي انتقاد كرد و افزود: در حال حاضر جريمه معاينه فني 7 هزار تومان است اما هزينه دريافت مجوز معاينه فني حدود 8 هزار تومان است، در قانون جديد مشكلاتي اين چنيني را شاهد نخواهيم بود. | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|