چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار داخلی اقتصاد مردمی نهاونديان:طي برنامه چهارم کمتر از 25 درصد واگذاري‌‏ها به بخش خصوصي تحقق پيدا کرده است

 
 

ایلنا , چهارشنبه 25 دي 1387

نهاونديان:طي برنامه چهارم کمتر از 25 درصد واگذاري‌‏ها به بخش خصوصي تحقق پيدا کرده است

 
 

هيچ منعي وجود ندارد که بخش خصوصي چه به لحاظ واردات و چه به لحاظ توزيع بر اساس اصل 44 حامل‌‏هاي انرژي را در اختيار داشته باشد.

رئيس اتاق بازرگاني صنايع و معادن ايران با انتقاد از عدم تحقق روند خصوصي‌‏سازي در طي برنامه چهارم و بر اساس اهداف سند چشم‌‏انداز توسعه گفت: جاي تأمل دارد که طي اين مدت سياست‌‏هاي اصل 44 که اساسي‌‏ترين برنامه خصوصي‌‏سازي است،‌ اجرا نشده است.
به گزارش خبرنگار "ايلنا"، محمد نهاونديان در هجدهمين نشست هيات نمايندگان دور ششم اتاق بازرگاني صنايع و معادن ايران با اشاره به تدوين برنامه پنجم افزود: آمارها نشان مي‌‏دهد که در راستاي اجراي اصل 44 در طي برنامه چهارم کمتر از 25 درصد واگذاري‌‏ها به بخش خصوصي تحقق پيدا کرده است.
وي تصريح کرد: بر اساس آمار ارائه شده طي اين مدت خصوصي‌‏سازي در کشور بدين گونه صورت گرفته است که 50 درصد به صورت پرداخت سهام عدالت، 25 درصد به صورت رد ديون شرکت‌‏هاي دولتي و کمتر از 25 درصد به معناي واقعي به بخش خصوصي واگذار شده است.
وي با اشاره به تدوين برنامه پنجم گفت: در آستانه تدوين برنامه پنجم بايستي عملکرد برنامه چهارم مورد ارزيابي قرار گيرد و مشخص شود که چقدر در برنامه از اهداف سند چشم‌‏انداز توسعه محقق شده است.
رئيس اتاق بازرگاني صنايع و معادن ايران بيان کرد: بايستي در برنامه چهارم حدود يک پنجم سند چشم‌‏انداز توسعه به اجرا در مي‌‏آمد.
نهاونديان خواستار ارزيابي عملکرد برنامه چهارم و به ويژه اجراي اصل 44 در اين برنامه شد.
اين مقام مسؤول با اشاره به طرح تحول اقتصادي و بخش ويژه آن يعني طرح هدفمند کردن يارانه‌‏ها، عنوان کرد: اتاق بازرگاني به زودي نقطه نظرات خود را در خصوص طرح هدفمند کردن يارانه‌‏ها به مجلس ارائه مي‌‏کند.
وي تاکيد کرد: در طرح تحول اقتصادي بايد از منظر توليد نگاه کرد و نمايندگان مجلس بيش از هر طرح ديگري به اين معقوله اهتمام ورزند.
وي افزود: هيچ فايده‌‏اي ندارد، در طرح تحول اقتصادي چرخه توليد را دچار مشکل کرده و بعد به يک کارگر پول جهت گذران زندگي پرداخت شود. وي در مورد حامل‌‏هاي انرژي نيز اظهار کرد: هيچ منعي وجود ندارد که بخش خصوصي چه به لحاظ واردات و چه به لحاظ توزيع بر اساس اصل 44 حامل‌‏هاي انرژي را در اختيار داشته باشد.
نهاونديان با اشاره به اينکه آنجا قيمت واقعي و رقابتي کردن حامل‌‏هاي انرژي مشخص مي‌‏شود که حامل‌‏هاي انرژي به بخش خصوصي واگذار شد.
به گفته نهاونديان اگر سياست‌‏هاي حمايتي هم در اين راستا صورت بگيرد فقط به گونه حمايتي از طرف دستگاه‌‏هاي دولتي مد نظر قرار گيرد.
رئيس اتاق بازرگاني صنايع و معادن ايران همچنين از اقتصاد دستوري که در کشور رايج است، گلايه کرد و خواستار رقابتي کردن اقتصاد شد.
وي با بيان اينکه در اقتصاد رقابتي منابع بر اساس عملکرد بخش‌‏ها ارائه مي‌‏شود در حالي که اقتصاد دستوري ميزان منابع مشخص مي‌‏گردد.
اين مقام مسؤول با اشاره به اينکه ارائه ماده واحده در مورد تعويق قانوني ماليات بر ارزش افزوده صورت نگرفت، گفت: اتاق بازرگاني با توجه به وضعيت واحدهاي توليدي در مورد پرداخت ماليات بر ارزش افزوده خواستار طرح جديدي از سوي سازمان مالياتي شده که در آن سازمان مالياتي انعطاف‌‏هاي لازم را در پرداخت ماليات بر ارزش افزوده توسط واحدهاي توليدي داشته باشد.
وي همچنين با اعلام اينکه اتاق بازرگاني به طور جدي در تلاش است که توافق‌‏نامه ميان سازمان مالياتي و اتاق بازرگاني و همچنين واحدهاي توليدي اجرايي شود.

 
 

سهام 322 شرکت دولتی واگذار شد
آقا محمدی: تحقق اصل 44 در گرو واگذاری کامل مالکیت و مدیریت است
معاون وزیر اقتصاد و دارایی: بخش خصوصی در کشور محوریت نداشته است

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار