دوشنبه 2 فروردين 1389

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهی در هموطن 
نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
رقص در میانه بازارم آرزوست!
:: نکته آموزشی ::
نکاتی برای خرید اسکنر

اخبار داخلی ورزشی استعفاي کفاشيان مطرح نيست

 
 

مهر , چهارشنبه 10 تير 1388

استعفاي کفاشيان مطرح نيست

 
 

هادي آيت اللهي گفت: آنهايي که اين مسائل را مطرح مي کنند به دنبال حاشيه سازي و دلسردي در بين مسئولان فدراسيون فوتبال هستند.

هادي آيت اللهي عضو هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال با غيرمنصفانه خواندن بحث کناره گيري کفاشيان از رياست فدراسيون فوتبال گفت: آنهايي که اين مسائل را مطرح مي کنند به دنبال حاشيه سازي و دلسردي در بين مسئولان فدراسيون فوتبال هستند.
عضو هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال با بيان اين مطلبافزود: پس از ناکامي تيم ملي در صعود به جام جهاني عده اي موضوع استعفاي آقاي کفاشيان از رياست فدراسيون فوتبال را مطرح مي کنند درحالي که مديريت فدراسيون فوتبال به هيچ وجه چنين تصميمي ندارد و ايشان حرکت زيربنايي را در فوتبال کشور آغاز کردند و اين حرکت با قوت ادامه خواهد يافت.
وي افزود: آنهايي که اين مسائل را مطرح مي کنند خود بزرگترين عامل بازدارنده فوتبال هستند و اطمينان دارم اگر امروز تيم ملي به جام جهاني هم صعود کرده بود يک بهانه ديگر را براي مانع تراشي دستاويز قرار مي دادند.
آيت اللهي درخصوص ناکامي تيم ملي درصعود به جام جهاني افزود: ناکامي صعود به جام جهاني مربوط به مجموعه فوتبال کشور است. ما خودمان هم مي دانستيم که اين مجموعه نمي تواند فوتبال ما را به هدف برساند ولي تلاش کرديم تا درحد امکان از برنامه هاي تيم ملي حمايت کنيم و در اين راه از هيچ تلاش و حمايتي فروگذار نکرديم.
عضو هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال تصريح کرد: هدف فدراسيون يک چشم انداز 20 ساله است که آقاي کفاشيان با يک برنامه ريزي بلندمدت و سرمايه گذاري بر روي تيم هاي پايه کار ريشه اي را در فوتبال کشور آغاز کرده و به گونه اي عمل خواهيم کرد تا مديران آينده فدراسيون نيز ناگزير باشند همين مسير را طي کنند.
آيت اللهي با تاکيد بر اينکه فدراسيون ازدوره کميته انتقالي و نابساماني فوتبال در اين زمان بيشترين لطمه را ديد، اظهار داشت: فوتبال ما زماني لطمه خورد که نزديک به يک سال فدراسيون هيچ مديري نداشت و کارهاي فدراسيون نيم بند انجام مي شد. در اين دوره کميته انتقالي آقاي منصور ابراهيم زاده را به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب کرد اما شرايط کار براي ايشان فراهم نشد. خيلي ها تغييرات مربيان را عامل ناکامي فدراسيون فوتبال عنوان کرده اند درحالي که سه مربي اي که پس از ايشان روي کار آمدند بر مبناي تقويت تيم ملي بود و هرگز به دنبال تصميم احساسي و مقطعي نبوديم.
وي تاکيد کرد: اميدوارم نتيجه برنامه هاي فدراسيون که بخش اعظم آن سرمايه گذاري بر روي تيم هاي پايه است را در بازي هاي آسيايي گوانجگو، المپيک لندن و جام جهاني 2014 برزيل بگيريم.
عضو هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال در بخش ديگري از سخنان خود در خصوص وضعيت ادامه همکاري افشين قطبي با تيم ملي اظهار داشت: هيئت رئيسه فدراسيون مذاکره در اين زمينه را به آقاي کفاشيان واگذار کرده است که هفته گذشته آقاي قطبي برنامه هايش را براي 4 سال آينده به فدراسيون ارايه کرد و تصور مي کنم ظرف روزهاي آينده اين مذاکرات به نتيجه برسد.
آيت اللهي افزود: قطبي برنامه کاملي را براي تيم ملي ارايه کرده بود و اگر مشکلي بر سر مسائل مالي پيش نيايد، بايد از همين حالا قطبي را سرمربي تيم ملي بدانيم. در مقطع فعلي اغلب مربيان بزرگ ما درگير تيم هاي باشگاهي هستند و تصور مي کنم در اين شرايط قطبي از هر نظر شرايط مناسبي براي عهده دار شدن هدايت تيم ملي برخوردار است.
وي تاکيد کرد: در مقطع حساس فعلي بايد تدبير را پيشه کنيم و با تفکر و تعامل خوب تلاش کنيم تا آينده فوتبال را به نحوي که باعث پيشرفت اين رشته شود بسازيم.

 
 
   
 
تحليل
:: تا انتخابات ::
فتنه گري هاي 8 ماه اخير قبل از انتخابات برنامه ريزي شده بود
:: اقتصادی ::
فرزين : فرهنگ مصرف جديدي در راه است
:: فناوری اطلاعات ::
BUZZ جای توییتر و فیس‌بوک را تنگ می‌کند
:: روی خط جوانی ::
آينده در دستان تو ...
:: ورزش ::
دايي: عابدزاده حق نشستن روي نيمكت پرسپوليس را ندارد
:: فرهنگ و هنر ::
موسيقي ايران دست‌خوش سلايق شخصي
:: حوادث ::
6 کشته در محور کاشان - قم

يادداشت
:: ورزش ::
رضازاده: دلم مي‌گيرد ، به پكن نمي‌روم

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::  نقشه سايت  ::  آگهی در هموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار