سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اقتصادی رشد 243 درصدی ارزش معاملات در اردیبهشت بورس

 
 

چهارشنبه 1 خرداد 1392

رشد 243 درصدی ارزش معاملات در اردیبهشت بورس

 
 


18 میلیارد و 63 میلیون سهم به ارزش 139 هزار و 737 میلیارد ریال در اردیبهشت ماه امسال در بورس اوراق بهادار تهران معامله شد.

هموطن آنلاین _در اردیبهشت ماه امسال، تعداد 18 میلیارد و 63 میلیون سهم به ارزش 139 هزار و 737 میلیارد ریال در بورس اوراق بهادار تهران معامله شد. طی 23 روز کاری اردیبهشت ماه، تعداد 300 هزار و 40 سهامدار در بورس اوراق بهادار تهران طی 874 هزار و 496 دفعه معاملاتی به داد و ستد پرداختند. تعداد خریداران سهام در دومین ماه سال 80 درصد بیشتر از خریداران فروردین ماه بود.
آمارها نشان می دهد که حجم معاملات نسبت به فروردین ماه 71.8 درصد و ارزش معاملات 243.3 درصد رشد داشته است. از میان خرید و فروش های انجام شده، تعداد 7 میلیارد و 77 میلیون سهم به ارزش 36 هزار و 610 میلیارد ریال به صورت خرد و بلوک خریداری شد. این معاملات در 874 هزار و 453 دفعه به ثبت رسید. حجم معاملات خرد در قیاس با فروردین 1.4 درصد کاهش و ارزش آن 19.4 درصد افزایش داشته است.
این در حالی است که از ابتدای امسال تا صبح امروز 22 میلیارد و 798 میلیون سهم به ارزش 199 هزار و 371 میلیارد ریال در بورس اوراق بهادار تهران معامله شد. این خرید و فروش ها در یک میلیون و 348 هزار و 773 دفعه انجام شد. روند شاخص کل نشان می دهد که این متغیر طی دومین ماه سال، دو هزار و 304 واحد رشد داشته و از 40 هزار و 550 واحد به 42 هزار و 855 واحد رسید تا بازدهی 12.7 درصدی را برای بازار سهام در سال 92 ثبت کند.
در عین حال شاخص قیمت و سود نقدی هم که ابتدای اردیبهشت مسیر خود را از عدد 164 هزار و 983 واحد آغاز کرده بود، در پایان این ماه به 174 هزار و 364 واحد رسید.
آمارها نشان می دهد که شاخص بازار اول هم در اردیبهشت 92رشدی 5.4 درصدی را تجربه کرده و در آخرین روز ماه نیز به رقم 32 هزار و 757 واحد رسیده است. همچنین شاخص بازار دوم 6.2 درصد رشد داشته است و تا 78 هزار و 105 واحد رسیده است. در عین حال، شاخص صنعت در 31 اردیبهشت ماه امسال به 37 هزار و 209 واحد رسید تا بازدهی 5.8 درصدی را در یک ماه داشته باشد.
طی اردیبهشت ماه امسال، 674 هزار و 241 برگه اوراق مشارکت به ارزش 674 میلیارد ریال در بورس اوراق بهادار تهران خریداری شد. این در حالی است که حجم و ارزش معاملات در قیاس با فروردین ماه 158.3 درصد رشد داشته است. این در حالی است که از ابتدای امسال، 935 هزار و 317 برگه اوراق مشارکت به ارزش 935.3 میلیارد ریال در بورس اوراق بهادار معامله شده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اقتصادی ::
صادرات تخم مرغ آزاد شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار