جمعه 31 فروردين 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری روشی بی‌نیاز از سورفاکتانت برای تولید نانوذرات

 
 

چهارشنبه 21 آذر 1397

روشی بی‌نیاز از سورفاکتانت برای تولید نانوذرات

 
 



پژوهشگران روسی روشی ساده برای تولید نانوذرات کروی با ابعاد مشخص ارائه کردند. در این روش نیاز به استفاده از سورفاکتانت نیست.

چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۷ اخبار مهم ثبت ‌نام دهمین المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو آغاز شد روشی بی‌نیاز از سورفاکتانت برای تولید نانوذرات موضوع : علم و پژوهش  کلمات کلیدی : تولید و سنتز نانوذرات  - سورفکتانت  - نانوکره  - پلیمر  تاریخ خبر : 1397/09/21 تعداد بازدید : 25 پژوهشگران روسی روشی ساده برای تولید نانوذرات کروی با ابعاد مشخص ارائه کردند. در این روش نیاز به استفاده از سورفاکتانت نیست.
پژوهشگران دانشگاه رودن روسیه فناوری جدیدی برای سنتز نانوکره‌های پلیمری ارائه کردند. این روش به سورفاکتانت نیاز نداشته و می‌توان با آن نانوذرات با ابعاد از پیش ‌تعیین شده به‌دست آورد. نتایج این پروژه در قالب مقاله‌ای با عنوان Facile surfactant-free synthesis of polybenzoxazine-based polymer and nitrogen-doped carbon nanospheres در نشریه‌ی Polymer Chemistry منتشر شده‌است.
نانوذرات برای استفاده در صنعت باید ابعاد مشخص و یکسانی داشته باشند که این کار هم در مقیاس آزمایشگاهی و هم صنعتی چالش‌برانگیز است. از این رو رافائل لوک و همکارانش از چین و پاکستان روش ساده‌ای برای سنتز نانوکره‌های پلیمری با ابعاد از پیش تعیین شده ارائه کردند.
این روش مبتنی بر فرآیند سل‌ژل بوده که در آن از مونومرها و یک سری واکنش‌های تراکمی و هیدرولیز استفاده می‌شود. ماحصل این فرآیند تولید سل است؛ محلولی حاوی ذرات کوچک که می‌توان از آن نانوذرات یکنواخت به‌دست آورد. به‌منظور یکسان شدن ابعاد نانوذرات، معمولاً از سورفاکتانت استفاده می‌شود، اما این گروه بدون استفاده از سورفاکتانت موفق به سنتز دسته‌ای از پلیمرها شدند. پژوهشگران این پروژه نشان دادند که غلظت‌های ویژه‌ای از مونومرها در آب یا اتانول پخش شده و با اعمال گرمای ملایم، تا 75 درجه سانتیگراد، تبدیل به نانوذرات با ابعاد یکنواخت می‌شود. محققان دلیل تشکیل این نانوذرات را استفاده از پارا‌فنیلن‌دی‌آمین ذکر کردند. این ماده به‌عنوان کاتالیست به این فرآیند اضافه می‌شود.
تولیدکنندگان می‌توانند با تغییر غلظت مونومر اولیه و نسبت آب به اتانول، ابعاد ذرات را تنظیم کنند. این خود یک مزیت بسیار بزرگ در سنتز نانوذرات محسوب می‌شود که نیاز به سورفاکتانت ندارد. آن‌ها با این روش، موفق به سنتز نانوکره‌هایی به قطر 105، 157 و 186 نانومتر شدند. این نانوذرات را می‌توان در الکتروشیمی استفاده نمود.
این گروه با قراردادن این نانوکره‌ها در اتمسفر نیتروژن در دمای 800 درجه سانتیگراد، نانوکره‌های کربنی ساختند. از این نانوذرات کربنی می‌توان برای تولید الکترود استفاده کرد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
مرد تهرانی زن سابق خیانتکارش را کشت و خودکشی کرد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار