سه شنبه 4 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری افزایش دو برابری کارایی تبدیل گاز متان به فرمالدئید با نانوکاتالیست

 
 

سه شنبه 30 بهمن 1397

افزایش دو برابری کارایی تبدیل گاز متان به فرمالدئید با نانوکاتالیست

 
 



محققانی از کره‌جنوبی نانوکاتالیستی با ساختار هسته‌ای پوسته‌ای ساختند که می‌تواند با کارایی 22 درصد گاز متان را به فرمالدئید تبدیل کند.

پژوهشگران کره‌ای موفق به ساخت کاتالیستی شدند که قادر به تبدیل متان به فرمالدئید است. این کاتالیست با کارایی دو برابر بیشتر از روش‌‌های پیشین امکان تولید فرمالدئید را فراهم می‌کند.
این گروه تحقیقاتی از کره‌جنوبی در مسیر تبدیل گاز گلخانه‌ای متان به فرمالدئید از فناوری نانو استفاده کردند. فرمالدئید ماده‌ای شیمیایی است که می‌توان از آن برای از بین‌بردن باکتری‌ها استفاده کرد. نتایج این پروژه در قالب مقاله‌ای با عنوان Core–shell Catalysts With High Activity and Stability for Methane Oxidation to Formaldehyde در نشریه Catalysis به چاپ رسیده است.
متان یک گاز طبیعی بوده که می‌توان آن را از طریق واکنش‌های شیمیایی به مواد مفید مختلف تبدیل کرد. با این کار ساختار شیمیایی متان بسیار پایدار بوده و نمی‌تواند به سادگی با دیگر مواد واکنش دهد. از این رو دمای بالای 600 درجه سانتیگراد برای شروع واکنش نیاز است که وجود این دما برای شروع تغییر شیمیایی و ساختاری متان ضروری است، بنابراین به کاتالیستی نیاز است که در دمای بسیار بالا پایدار بوده و بتواند فعالیت‌های کاتالیستی خود را حفظ کند. پیش از این محققان از اکسید وانادیم و اکسید مولیبدن برای ساخت کاتالیست استفاده کرده بودند اما کارایی این فرآیند در حد ده درصد است.
در این پروژه محققان مؤسسه علم و فناوری اولسان، نانوکاتالیستی ساختند که می‌تواند با کارایی 22 درصد متان را به فرمالدئید تبدیل کند. این کاتالیست دارای ساختار هسته‌ای پوسته‌ای بوده و از جنس اکسید وانادیم است که با لایه بسیار نازک از جنس فیلم آلومینیومی پوشیده شده است. وجود لایه آلومینیومی موجب می‌شود تا در دمای 600 درجه سانتیگراد هسته اکسید وانادیم محافظت شود، به همین دلیل کارایی نانوکاتالیست در دمای بالا دو برابر افزایش یافته است.
یانگ یوسیب، نویسنده اول این مقاله، می‌گوید: « نانوذرات اکسید وانادیم توسط یک لایه نازک آلومینیومی پوشیده شده است که این کار مانع از تجمع نانوذرات شده و همچنین از تغییر شکل اکسید وانادیم جلوگیری می‌کند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
مرد تهرانی زن سابق خیانتکارش را کشت و خودکشی کرد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار