جمعه 31 فروردين 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی سياسی حلقه مشاورین رئیسی در انتخابات 1400 چه کسانی هستند؟

 
 

شنبه 18 ارديبهشت 1400

حلقه مشاورین رئیسی در انتخابات 1400 چه کسانی هستند؟

 
 

با نزدیک شدن به اولین انتخابات قرن جدید در ایران و گرم شدن تنور انتخابات گمانه زنی ها درباره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری 1400 بیشتر شده است.

با نزدیک شدن به اولین انتخابات قرن جدید در ایران و گرم شدن تنور انتخابات گمانه زنی ها درباره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری 1400 بیشتر شده و با مطرح شدن چهره های اصلی حاضر در انتخابات کارشناسان به بررسی تیم ها و برنامه های هریک از کاندیداها می پردازند.
با توجه به اتفاقات اخیر و فاش شدن سخنان زننده محمد جواد ظریف درباره شهید سردار سلیمانی که موجب تاثرخاطر ملت و مقام معظم رهبری شد و شائبه رد صلاحیت ظریف را تقویت نمود، نوعی سرگشتگی و آشفتگی را میتوان در جبهه اصلاح طلبان و نیروهای حامی دولت مشاهده کرد. این در حالیست که با پررنگ تر شدن حضور حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در انتخابات 1400 بر خلاف میل رقبای اصولگرایش نوعی اتحاد و یکپارچگی به چشم میخورد که این اتفاق شانس پیروزی اصولگرایان و نیروهای مخالف دولت کنونی را در انتخابات پیشرو بیشتر میکند.
اما سوال مهم این است آیا حجت الاسلام رئیسی با تیم مشاوران و ستاد انتخاباتی قبلی خود وارد انتخابات می شود؟
در نگاه اول پاسخ به این سوال کمی دشوار است. اما با تحلیل رفتار حجت
 

" احتمالا حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با توجه به تجربه ای که از انتخابات قبلی داشته با اضافه کردن برخی افراد و شخصیت های شناخته شده سعی در تقویت این کمیته ها و پوشاندن نقاط ضعف قبلی خواهد کرد.... "

 
 
الاسلام والمسلمین رئیسی شاید بتوان پاسخ مناسبی برای آن یافت. بررسی رفتار ها و اقدامات ایشان در آستان قدس رضوی و انتخابات ریاست جمهوری 1396 و نیز عزل و نصب های ایشان در قوه قضاییه نشان داده است وی به تجربه دریافته است می بایست در هر جایگاهی از متخصصان فعال در همان زمینه استفاده کند.
بطور مثال عزل و نصب های ایشان در آستان قدس رضوی و سپس انتخابات ریاست جمهوری کاملا با انتصاباتشان در قوه قضایه متفاوت بود. شاید تجربه انتخابات ریاست جمهوری 1396 و اشتباهات عجیب و مشهود ستاد ایشان در هماهنگی استان ها و نیز بسیج نیروهای فعال سیاسی و دانشگاهی و برخی نشست های ایشان که به تجربه تلخی برای ایشان و حامیانش تبدیل شد و به شکست ایشان دربرابر یکی از ضعیف ترین روسای جمهور جمهوری اسلامی ایران انجامید سبب این امر شده باشد.
به همین سبب گمانه زنی ها و شنیده ها حاکی از تغییرات مهمی در ستاد انتخاباتی حجت الاسلام والمسلمین رئیسی می باشد. برای بررسی این تغییرات شاید بهتر است نگاهی به ستاد انتخاباتی حجت الاسلام والمسلمین رئیسی و افراد تاثیرگذار آن در انتخابات 1396 داشته باشیم. انتخاباتی که برای اصولگرایان به شکست انجامید.
در مرحله اول باید دانست در این انتخابات محمد باقر قالیباف به نفع حجت الاسلام والمسلمین رئیسی کنار کشید و برخی از افراد ستاد وی به ستاد انتخابات رئیسی پیوستند. این امر گرچه در ظاهر سبب اتحاد اصولگرایان شد اما از طرفی نیز باعث ریزش بخشی از نیروهای اصولگرایی شد که حاضر به همکاری با تیم قالیباف نبودند.
از مهمترین افرادی که در سال 1396 به حجت الاسلام والمسلمین رئیسی مشاوره می دادند می توان به غلامعلی حداد عادل، علی نیکزاد،مقداد نیلی،مسعود میرکاظمی، صولت مرتضوی، علی اصغر عنابستانی و فرهاد رهبر اشاره کرد.
نگاهی به کارنامه و رزومه این افراد نشان دهنده این است جز غلامعلی حداد عادل که سابقه تشکیلاتی دارد بقیه افراد ذکر شده دارای رزومه ای تشکیلات سازی نبوده و بیشتر افرادی اجرایی به شمار می آیند. برخی از آنان بیشتر فعالیت اقتصادی داشته و بخش تولید محتوا، جنگ رسانه ای ، هسته سیاسی ، کمیته اساتید و استان های ستاد دچار ضعف بوده است.برخی نیز
 

" غلامرضا خواجه سروی که از چهره های سرشناس سیاسی در جریان hصولگرایی می باشد به سبب تخصصش در کادر سازی و تشکیلات سازی و نیز نفوذش در میان اساتید و دانشجویان از مشاورین و عوامل اجرایی مهم ستاد انتخاباتی ایشان به حساب آمده و قبلا نیز اخباری درباره او مبنی بر احتمال گرفتن مسئولیت ستاد انتخاباتی حجت الاسلام والمسلمین رئیسی مطرح شده بود.... "

 
 
به جای جاذبه شخصیتی که لازمه کار انتخاباتیست بیشتر دافعه داشته اند و این امر سبب عدم جذب کامل نیروها و شکل گیری هسته های یکدل در این ستاد انتخاباتی شد.
بنابراین احتمالا حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با توجه به تجربه ای که از انتخابات قبلی داشته با اضافه کردن برخی افراد و شخصیت های شناخته شده سعی در تقویت این کمیته ها و پوشاندن نقاط ضعف قبلی خواهد کرد.
تحلیل اخبار نشان می دهد احتمالا شخصیت های زیر نقش کلیدی در مشاوره و همراهی به حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در انتخابات 1400 خواهند داشت و در این انتخابات نقش محوری ستاد بر عهده آنهاست:
آیت الله علم الهدی: ایشان به سبب رابطه خویشاوندی و جایگاهش در میان اصولگرایان در حمایت و مشاوره دهی به حجت الاسلام والمسلمین رئیسی نقش بسیار مهمی خواهند داشت.
مقداد نیلی: وی به سبب رابطه خویشاوندی اش با ایشان و نیز تجربه کار سیاسی و جنگ های رسانه ای و نیز همراهی حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در انتخابات قبلی همچنان نقش پررنگی در ستاد انتخاباتی رئیسی خواهد داشت.
غلامرضا خواجه سروی: وی که از چهره های سرشناس سیاسی در جریان hصولگرایی می باشد به سبب تخصصش در کادر سازی و تشکیلات سازی و نیز نفوذش در میان اساتید و دانشجویان از مشاورین و عوامل اجرایی مهم ستاد انتخاباتی ایشان به حساب آمده و قبلا نیز اخباری درباره او مبنی بر احتمال گرفتن مسئولیت ستاد انتخاباتی حجت الاسلام والمسلمین رئیسی مطرح شده بود.
علی سروری: وی نیز از نزدیکان حجت الاسلام والمسلمین رئیسی به حساب می آید. رابطه دوستی ایشان با آقای رئیسی به سالها قبل باز می گردد. ایشان هم اکنون در دانشگاه آزاد اسلامی دارای سمت مهمی بوده و به خوشنامی و اجرایی بودن شهرت دارد.
مسعود میرکاظمی: او که در دولت نهم و دهم سابقه مدیریت دارد در انتخابات قبلی نیز جزو حلقه مشاورین به حجت الاسلام والمسلمین رئیسی به حساب می آمد.هرچند در انتخابات قبلی فرصت کمتری به او در رابطه با مسئولیت اجرایی در ستاد داده شد اما خوشنامی وی و سابقه مدیریت موفقش در وزارت بازرگانی این احتمال را می دهد در انتخابات پیش رو نقش مهمتری در ستاد انتخاباتی به او محول شد.
سید محمد حسینی: وی که دبیر کل کانون دانشگاهیان انقلاب اسلامی است از اولین افرادی بود که از حجت الاسلام والمسلمین رئیسی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری 1400 دعوت کرد. سابقه تشکیلاتی و مدیریت سالم ایشان در وزارت ارشاد و صداو سیما و تجربه اش در مباحث ایدئولوژیکی و گفتمان سازی احتمال حضور وی در حلقه مشاورین حجت الاسلام والمسلمین رئیسی را قوت بخشیده است. نام وی بارها بعنوان یکی از گزینه های ریاست سازمان صداوسیما مطرح شده است.
علی نیکزاد: وی که از وزیران موفق دولت های نهم و دهم محسوب می شود در انتخابات قبلی ریاست ستاد انتخاباتی حجت الاسلام والمسلمین رئیسی را بر عهده داشت. هرچند انتخابات قبلی ریاست جمهوری به شکست اصولگرایان انجامید اما این امر سبب دوری نیکزاد از رئیسی نشد و تجربه ریاست ستادی ایشان در دور قبل میتواند تجربه ارزنده ای برای پیروزی در انتخابات 1400 باشد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
مرد تهرانی زن سابق خیانتکارش را کشت و خودکشی کرد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار