سه شنبه 28 فروردين 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اقتصادی ناسا به دنبال راهی برای نابود کردن ایستگاه فضایی بین‌المللی

 
 

دوشنبه 25 مرداد 1400

ناسا به دنبال راهی برای نابود کردن ایستگاه فضایی بین‌المللی

 
 

ایستگاه فضایی بین‌المللی که دهه‌هاست محل وقوع آزمایش‌های ارزشمندی است، روزی به پایان کار خود خواهد رسید و ناسا به دنبال راهی برای از بین بردن آن در چنین روزی است.

هیچ‌کس دقیق نمی‌داند این ایستگاه چه زمانی به پایان فعالیت خود می‌رسد. به گفته‌ی وبسایت ناسااسپیس‌فلایت(NASASpaceflight)، در سال ۲۰۱۹ برنامه‌ای برای بازگرداندن این ایستگاه فضایی به جو زمین مورد تایید ناسا قرار گرفت. طبق این برنامه حداقل دو فضاپیمای روسی این سازه‌ی ۴۵۰ تنی را به سمت جو زمین خواهند کشید تا در جو زمین بسوزد و تبدیل به گلوله‌ای از آهن مذاب شود.
اما مشکلی وجود دارد. روسیه اعلام کرده که قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ ایستگاه فضایی بین‌المللی را ترک کند و اگرچه برنامه‌ی بازگرداندن ایستگاه فضایی به جو مورد تایید ناسا قرار گرفت اما ناسا و شرکای بین‌المللی‌اش هنوز به اجرای برنامه‌ی مشخصی متعهد نشده‌اند.
لیا ششیر(Leah Cheshier)، سخنگوی ناسا به یونایتدپرس اینترنشنال گفت: ناسا در حال کار با شرکای بین‌المللی‌اش است تا از ایمن بودن نحوه‌ی بازگشت ایستگاه فضایی به جو اطمینان حاصل کند. آن‌ها گزینه‌های موجود را مورد بررسی قرار می‌دهند.
ناسا هنوز در مورد روش نابود کردن این ایستگاه تصمیم‌ نهایی را نگرفته است.
این ایستگاه فضایی در سال ۱۹۹۸ طی چندین پرتاب توسط ناسا و آژانس فضایی روسیه به فضا رفت و قرار بود که ۳۰ سال در فضا بماند. این بدان معناست که این ایستگاه تنها هفت سال دیگر فرصت دارد.
به گفته‌ی اسپیس، برنامه‌ی بازگرداندن این ایستگاه به جو توسط فضاپیماهای روسی اولین بار در سال ۲۰۱۰ در جریان جلسه هیئت ایمنی مطرح شد. طبق ارزیابی‌های انجام شده برای بازگرداندن این ایستگاه به جو زمین حدود ۹ تن سوخت مورد نیاز است. ناسا همچنین برنامه‌هایی برای بازگشت زودهنگام این ایستگاه به جو نیز دارد زیرا ممکن است طی یک حادثه فاجعه‌بار ایستگاه فضایی بین‌المللی زودتر از موعد از کنترل خارج شود.
با این حال تصمیم‌گیری در مورد نحوه‌ی از بین بردن ایستگاه فضایی به زمان احتیاج دارد.
پاتریشیا سندرز(Patricia Sanders)، رئیس پنل ایمنی ناسا، به یونایتدپرس اینترنشنال گفت: روس‌ها با فراهم کردن فضاپیما برای این ماموریت موافقت کردند اما کارهای دیگری نیز باید انجام شود. انجام چنین برنامه‌ریزی راحت نیست زیرا ما با جوامع بین‌المللی روبه‌رو هستیم و نمی‌توانیم بک‌جانبه تصمیم‌گیری کنیم و در حال حاضر ایستگاه فضایی بین‌المللی در فضا باقی می‌ماند.
دولت‌های شریک در ایجاد ایستگاه فضایی بین‌المللی توافق کرده‌اند که این ایستگاه را تا دسامبر سال ۲۰۲۴ فعال نگاه دارند، اگرچه مجوز فعالیت آن تا پایان سال ۲۰۲۸ است.
با این حال ناسا هنوز برنامه‌ی قطعی برای از بین بردن این ایستگاه فضایی که در نهایت تبدیل به زباله‌ی فضایی بزرگی خواهد شد، ندارد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
مرد تهرانی زن سابق خیانتکارش را کشت و خودکشی کرد

يادداشت
:: اقتصادی ::
واریز حقوق کارکنان تا ۲۰ اسفند / پرداخت عیدی طی امروز و سه شنبه

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار