 عنايت الله آتشي، دبير فدراسيون بسكتبال در مورد این رقابتها میگوید: شايد صحبت از قهرماني صباباتري در آسيا تا حدودي زود باشد، اما اگر تمامي شرايط براي اين تيم مهيا شود، ميتوانيم براي اولين بار در طول تاريخ بسكتبال ايران به اين عنوان نائل شويم.
دبير فدراسيون بسكتبال در ادامه افزود: صباباتري در مسابقات تداركاتي جام شيخ راشد دوبي درسهاي زيادي را آموخت. شاهين طبع نيز از مربياني است كه كارنامه موفقي داشته و به شخصه نسبت به آينده اين تيم در مسابقات جام باشگاههاي آسيا اميدوارم.
وي با اشاره به بازي نخست اين تيم با تيم ساجس لبنان، تصريح كرد: صباباتري به خوبي حريف فرداي خود را ميشناسد. ساجس تيم قدرتمندي است كه از بازيكنان بسيار خوبي نيز بهره ميبرد. فكر ميكنم نماينده كشورمان اگر خواهان قهرماني است بايد به هر قيمت اولين بازي خود را با پيروزي پشت سر بگذارد.
صباباتري با نمايندگان لبنان، هند، قزاقستان و فيليپين همگروه است.
|