چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اقتصادی عملكرد وزارت نفت از زبان زنگنه

 
 

شنبه 28 خرداد 1384

عملكرد وزارت نفت از زبان زنگنه

 
 

يك سال پس از تشكيل دولت نيز يعني در سال 1377 و در پي افت شديد قيمت نفت‌خام هر بشكه نفت‌خام ايران بشكه‌اي كمتر از 10 دلار به فروش رفت و كشور با بحران تامين منابع ارزي مواجه شد.

عملكرد وزارت نفت از زبان زنگنه
سال 1376 كه تصدي وزارت نفت دولت سيدمحمد خاتمي به بيژن نامدار زنگنه محول شد هنوز پارس‌جنوبي به يك قطب اقتصادي انرژي تبديل نشده و فاز يك آن تنها 29 درصد پيشرفت داشت، صنايع پتروشيمي در عسلويه و ماهشهر توسعه پيدا نكرده بود و در بخش نفت نيز طرح توسعه يك يا دو ميدان نفتي به صورت بيع‌متقابل امضا شده بود.
يك سال پس از تشكيل دولت نيز يعني در سال 1377 و در پي افت شديد قيمت نفت‌خام هر بشكه نفت‌خام ايران بشكه‌اي كمتر از 10 دلار به فروش رفت و كشور با بحران تامين منابع ارزي مواجه شد.
ولي امروز خوشبختانه وضع نفت كشور از رشد قابل ملاحظه‌يي برخوردار شده و در طول چند ماه گذشته، ده‌ها طرح توسعه آن در حوزه‌هاي مختلف به بهره‌برداري رسمي رسيده و قيمت فروش نفت‌خام كشور نيز در بالاترين سطوح خود در طول 100 سال تاريخ نفت ايران است. بيژن نامدار زنگنه ـ وزير نفت در مورد عملكرد وزارت نفت در دوران رياست‌جمهوري آقاي خاتمي و اينكه در پايان كار دولت چه چيزي در بخش نفت تحويل دولت بعدي مي‌شود، گفت: «به هرحال هر كسي يك حركتي مي‌كند ما هم در همه قسمت‌ها سعي كرديم زمينه‌هايي را باز كنيم و تحويل دولت بعدي بدهيم كه مقداري از آنها در اين دولت به نتيجه رسيده و بيشتر آن نيز در دوره بعد به نتيجه خواهد رسيد.» وي افزود:« الان پنج فاز پارس‌جنوبي را تمام كرده‌ايم و حداقل هفت فاز كه اميدواريم البته به 10 فاز افزايش پيدا كند در دولت آقاي خاتمي به مرحله عقد قرارداد برسد.»
وزير نفت از امضاي قرارداد پالايشگاه گاز “بيدبلند 2” در هفته آينده خبر داد و خاطرنشان كرد: «تاكنون نيز بيش از 9 ميليارد دلار قرارداد احداث واحدهاي پتروشمي منعقد شده كه با 80 درصد پيشرفت فيزيكي تحويل دولت بعدي مي‌شود كه با بهره‌برداري از آنها در طول امسال و سال 1385 ارزش محصولات پتروشيمي كشور به بيش از 8 ميليارد دلار خواهد رسيد.» زنگنه در مورد توسعه بخش گاز به خبرنگار ايسنا اظهار كرد: «جمعيت تحت پوشش ما در بخش گاز 2/2 برابر رشد پيدا كرده و مصرف گاز به بيش از اين مقدار رسيد. همچنين شبكه‌هاي وسيع گازرساني كشور احداث شد و ظرفيت‌هاي پيمانكاري و مشاوره در اين بخش به شدت رشد كرد.»
وي افزود :« در زمينه صادرات گاز نيز چه به صورت LNG و چه خط لوله پيشرفت‌هاي خوبي بدست آمده و موقيعت كشور در بازار گاز بهبود يافته است، در بخش احداث صنايع انرژي‌بر يا مبتني بر پايه گاز مانند GTL و صنايع پتروشيمي نيز در عسلويه كارهاي بزرگي در دست انجام است.» او ادامه داد:« ‌همان‌طور كه وضعيت اين بخش از توسعه كشور در هشت سال پيش قابل مقايسه با 8 سال قبل از آن نبود، امروز هم به طور قطع وضع موجود با وضع هشت سال قبل خيلي تفاوت دارد.»

 
 

سند توسعه 5ساله نفت‌وگاز ماه‌آينده به‌دولت مي‌رود

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اقتصادی ::
صادرات تخم مرغ آزاد شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار