چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر نقش‌هايم در فيلم‌هاي محمد علي طالبي متفاوت بود

 
 

سه شنبه 18 مرداد 1384

نقش‌هايم در فيلم‌هاي محمد علي طالبي متفاوت بود

 
 

شيرين بينا بازي در فيلم‌هاي «ماه شب چهارده» ‌و «سرخي سيب كال » را تجربه‌اي تازه‏ براي خود می‏داند و معتقد است نقش‌هايي كه در اين 2 فيلم برعهده داشته، با يكديگر تفاوت داشتند.

نقش‌هايم در فيلم‌هاي محمد علي طالبي متفاوت بود
شيرين بينا بازيگر فيلم‌هاي «ماه شب چهارده» و «سرخي سيب كال» در خصوص نقش‌هاي خود در اين 2 پروژه گفت: نقش‌هايم در اين 2 فيلم كاملا متفاوت بودند، در فيلم «ماه شب چهارده» نقش يك خانم فرهنگي را برعهده دارم كه به ماسوله سفر مي‌كند و در آنجا اقدام به تاسيس يك آموزشگاه هنري مي‌كند و در اين بين با بچه‌هايي كه در كلاس‌هاي اين آموزشگاه ثبت نام مي‌كنند ارتباط برقرار مي‌سازد.
وي در ادامه افزود: اما در «سرخي سيب كال» نقش يك بيوه جوان را كه امورات بچه‌هايش را از طريق كارگري مي‌گذراند عهده دار بودم. اين زن روزي عاشق مي‌شود؛ اما به خاطر بچه‏هايش ناگزير است اين عشق را پنهان كند.در واقع نوع زندگي، رفتارها و... شخصيت زن فيلم در «سرخي سيب كال» و شخصيت زن در «ماه شب چهارده» تفاوت‌هاي اساسي دارد و همين عوامل موجب مي‌شود كه بازيگر 2 نوع بازي متفاوت ارائه دهد.
بينا كار با محمد علي طالبي را تجربه‌ بسیار مفيدی دانست و عنوان كرد: تسلط طالبي بر جزئيات فيلم و تجربه او باعث شده بود تا فضايي آرام بخش بر كار حاكم شود.
وي در پايان در خصوص كار خود گفت:‌ پس از پايان فيلم «سرخي سيب كال» بازي در «شام عروسي» به كارگرداني ابراهيم وحيدزاده به من پيشنهاد شد كه آن را نپذيرفتم كه علاوه بر آن فيلمنامه فيلم تلويزيوني «عروس كوهستان» را هم در حال مطالعه داشتم كه آن فيلم هم به دليل اين كه تماما در استان كردستان توليد مي‌شد رد كردم. اين فيلم از توليدات مركز «سيمافيلم» است كه يوسف سيد مهدوي كارگرداني آن را بر عهده دارد.

 
 

مهناز افشار در نقشی نامتعارف
نيكی كريمی: حركت می‌كنم پس هستم

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار