چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی ورزشی قضا و قدر، رمز موفقیت چلسی

 
 

هموطن , دوشنبه 31 مرداد 1384

قضا و قدر، رمز موفقیت چلسی

 
 

چلسی فصل قبل را با پیروزی خفیف یک بر صفر مقابل منچستریونایتد آغاز کرد و برتری خود را تا پایان فصل به طور مداوم بر حریفان خود دیکته کرد.

قضا و قدر، رمز موفقیت چلسی
چلسی فصل قبل را با پیروزی خفیف یک بر صفر مقابل منچستریونایتد آغاز کرد و برتری خود را تا پایان فصل به طور مداوم بر حریفان خود دیکته کرد. این بار آنها از آرسنال شروع کرده‌اند. این دومین پیروزی پیاپی چلسی مقابل آرسنال ظرف دو هفته اخیر است و جالب اینجاست که هر 3 گل چلسی در این دو مسابقه توسط دیدیه دروگبا و از روی اشتباهات سندروس، مدافع جوان فرانسوی حریف به ثمر رسید.
شاگردان مورینیو اگر به همین شکل ادامه دهند و به همین اندازه برای گلزنی باشانس و اقبال مواجه شوند، آنگاه موفق خواهند شد تمام مسابقات خود را تا پایان فصل با حساب یک بر صفر ببرند و قهرمان شوند. آنها هفته گذشته مقابل تیم گمنام ویگان نیز به برتری با همین نتیجه رضایت دادند و به نظر می‌رسد که پیروزی یک بر صفر سقف آرزوهای چلسی باشد.
دفاع آنها حرف ندارد و کمتر کسی می‌تواند به دروازه پیترچک نزدیک شود. فقط می‌ماند فرصت‌های گلزنی که البته در هر بازی یکی دو بار برحسب اتفاق پیش می‌آید.
دروگبا خودش هم باور نداشت که توپ بر اثر حادثه به زانوی پایش برخورد کند و 3 امتیاز مفت برای مدافع عنوان قهرمانی به ارمغان بیاورد.
از طرفی عدد 500 برای ونگر شانس نیاورد. او که پانصدمین حضور خود را روی نیمکت مربیگری آرسنال تجربه می‌کرد، مجبور شد بار دیگر مقابل رقیب و همتای پرتغالی‌اش دست‌ها را به علامت تسلیم بالا ببرد. مورینیو از زمان ورود به فوتبال انگلستان فقط دو بار طعم شکست را چشیده است که یک بار در بازی با منچستر سیتی با مربیگری کوین کیگان بر می‌گردد و یک بار هم در جام حذفی به بازی مقابل نیوکاسل که هدایت آن را سونس برعهده دارد.
به هر حال، مورینیو نشان داد که به برتری با حداقل اختلاف گل کاملا راضی است. او به خود جرات نمی‌دهد که از هرنان کرسپو و دیدیه دروگبا به طور همزمان استفاده کند. استفاده از فقط یک مهاجم نوک در ترکیب تیم نوعی صرفه‌جویی است که از عهده مربی محتاط و نتیجه‌گرایی چون او بر می‌آید و بس.

رمز موفقيت چلسي از نگاه مورينيو
خوزه مورينيو سرمربي چلسي گفت كه تك گل پيروزي بخش ديديه دروگبا در ديدار برابر آرسنال نتيجه بلند پروازي و خويشتنداري مردانش بود. مورينيو گفت:« در بين 2 نيمه، به بازيكن‌هايم گفتم كه بازي آنقدر نزديك است كه نبايد تسلط روحي و سازماندهي تاكتيكي‌تان را از دست دهيد. با انگيزه بازي كنيد.» سرانجام پس از 73 دقيقه فرانك لمپارد با ضربه هوشمندانه ايستگاهي‌اش توپ را به دروگبا پاس داد و او هم آن را از زير دست‌هاي ينس لمن سنگربان آرسنال عبور داد.
در ديدار يكشنبه «آبي‌ها» پس از 10 سال توانستند نخستين پيروزي باشگاهي‌شان را برابر «توپچي‌ها» جشن بگيرند. سرمربي چلسي در ادامه گفت:«عملكرد، سازماندهي و شيوه بازي هر دو تيم يكي بود اما، با نگاه به فرصت‌هاي به دست آمده مي‌بينيد كه شانس گلزني ما بيش از آنها بود.» شيريني پانصدمين بار حضور آرسن ونگر به عنوان سرمربي آرسنال با اين باخت به كامش تلخ شد:« گل فريبنده‌اي خورديم. ما اعتماد به نفس نداشتيم.
اميدوارم به اين درك برسيم كه اگر خود را باور كنيم مي‌توانيم به مراتب بهتر شويم. فكر نمي‌كنم تفاوتي بين برابري دو تيم وجود داشت. اين بازي مي‌گفت هر طرفي كه نخستين اشتباه را بكند 3 امتياز را از دست خواهد داد.»
ونگر از عملكرد الكس هلب مرد مياني بلاروس به عنوان يكي از چند مرد برتر ميدان ستايش كرد اما، در مورد سلامت فردي ليونبرگ مرد مياني سوئد كه با برخورد به تابلوهاي تبليغاتي اطراف زمين با برانكارد بيرون برده شد ابراز نگراني كرد:«معاينه ابتدايي ليونبرگ چيزي نشان نداد اما نتوانست راه برود و با چوب زير بغل ورزشگاه را ترك كرد.»

ونگر و گلایه از اشتباهات فردي
آرسن ونگر گفت كه زير فشار قرار ندادن حريف سبب باخت يك بر صفر آرسنال برابر چلسي شد. سرمربي آرسنال گفت:« در اين بازي اشتباهي كرديم كه نبايد در چنين ديدارهايي انجام داد. حمله‌هايمان زهردار نبود و آنها را دچار اشتباه نكرد. براي گلزني فرصت كافي داشتيم اما، يك چيز را فراموش كرديم و آن ثمربخش بودن است. نكات مثبت زيادي داشتيم اما، بايد پذيرفت كه گل احمقانه‌اي خورديم و گل هم نزديم.»

 
 

آقای شماره پانصد!
در برابر شما احساس گناه می کنم
ماكله له: چلسي آماده نيست

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: ورزش ::
بازی های تیم ملی در سینما

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار