 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
کریمی: سال بعد هم میمانم
|
| | | |
 | علي كريمي، ستاره ايراني باشگاه بايرن مونيخ آلمان آمادگي خود را براي تمديد قرارداد با اين تيم اعلام كرد.
| 
علي كريمي، ستاره ايراني باشگاه بايرن مونيخ آلمان آمادگي خود را براي تمديد قرارداد با اين تيم اعلام كرد.
وي در يك برنامه تلويزيوني آلمان در پاسخ به اين سوال كه آيا بعد از تابستان 2006 نيز مايل به ماندن در بايرن مونيخ هست، پاسخ داد: «بله، هيچ جايي بهتر از بايرن نيست. من آينده خوبي در اين باشگاه خواهم داشت و تمام تلاشم را ميكنم كه در اينجا موفق باشم. »
براساس همين گزارش، كريمي، بازيكني كه با بازيهاي درخشان خود در 3 مسابقه نخست بوندسليگا چشم كارشناسان فوتبال را خيره كرده است، در ماه مه امسال قراردادي يك ساله با باشگاه بايرن امضا كرد كه يك سال ديگر قابل تمديد است.
پيش از صحبت هاي کريمي، گوينده چنين گفت: «علي کريمي حتي در بازي برابر هرتابرلين که به پيروزي 3 بر صفر بايرن منتهي شد نيز به طور فيکس حضور داشت. پيش از پيوستن کريمي به بايرن هواداران اين تيم كمتر او را مي شناختند در حالي که وي در کشورش به عنوان قهرماني شناخته مي شد. »
بهترين بازيکن سال 2004 آسيا حالا قصد دارد در آلمان خود را ثابت کند. وقتي او از تمرينات سخت ماگات عبور کرد و در شرايطي ايده آل قرار گرفت اميدها زياد شد.
کريمي در اين خصوص گفت: «اوايل تمرينات برايم دشوار بود و تجربه جديدي برايم محسوب مي شد. من تا به حال با توپ هاي پزشکي (مديسن بال) تمرين نکرده بودم ولي توانستم بخوبي اين تمرينات را پشت سر بگذارم و نتيجه خوبي هم بدست آوردم. من توانستم در ترکيب اصلي بايرن کنار ستارههاي بزرگ جاي بگيرم که اين افتخاري بزرگ براي من محسوب ميشود.»
کريمي 4-5 سال در دوبي بازي مي کرد که دليل اصلي آن نداشتن پيشنهادي خوب بود. البته از لحاظ مالي در امارات تامين بود.
کريمي در اينباره گفت:«در دوبي فرصت زيادي براي تفريح کردن و حتي تجارت داشتم، اما حالا فقط به بايرن فکر ميکنم و تمرکزم را به تمرين و بازي معطوف کردهام.»
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|