 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
کلاهبرداری گسترده مهندس قلابی از خریداران آپارتمان
|
| | | |
 | تحقیقات پلیس برای دستگیری کلاهبردار حرفه ای که به بهانه پیش فروش کردن آپارتمان از بیش از 40 نفر کلاهبرداری کرده بود، آغاز شد. | تحقیقات پلیس برای دستگیری کلاهبردار حرفه ای که به بهانه پیش فروش کردن آپارتمان از بیش از 40 نفر کلاهبرداری کرده بود، آغاز شد.
به گزارش خبرنگار ما، این کلاهبردار حرفهای که خودش را مهندس راه و ساختمان معرفی میکرد، با راهاندازی شرکت خدماتی و درج آگهی در روزنامهها توانست، طعمههایش را شناسایی کند.
او با نشان دادن زمینی در اطراف تهران موفق شد اعتماد طعمههایش را جلب کند و با گرفتن مبلغی از آنها به عنوان پیش پرداخت آپارتمانها توانست میلیونها تومان پول به جیب بزند و متواری شود.
تحقیقات پلیس برای دستگیری مهندس قلابی زمانی آغاز شد که زنی با مراجعه به اداره آگاهی طی شکایتی گفت: اواخر بهمن ماه سال پیش از طریق آگهی روزنامهای با شرکت خدماتی آشنا شدم که شرایط بسیار مناسبی برای واگذاری آپارتمان داشت به همین دلیل تلفنی با آن شرکت تماس گرفتم و شرایط را دقیقا از آنها پرسیدم، وی ادامه داد: شرایط آن به این ترتیب بود که ابتدا 5 میلیون تومان پول نقد را به عنوان پیش پرداخت تحویل میگرفتند و مابقی را با توجه به توان مالی خریدار قسط بندی میکردند، به همین دلیل چند روز بعد به خاطر شرایط مناسب آنها من به شرکت مراجعه کردم و مسئول شرکت که فردی به نام «مهندس - م» بود، بلافاصله مرا به محل ساخت آپارتمانها برد و زمین مورد نظر را به من نشان داد.
این زن در ادامه گفت: مهندس طوری صحبت میکرد که اعتماد مرا جلب کرد به همین دلیل من با او وارد معامله شدم و مبلغ پیش پرداخت را به شماره حساب او واریز کردم و قرار شد آپارتمان را 8 ماه بعد تحویل بگیرم.
زن شاکی گفت: من هر ماه به شرکت میرفتم تا از صحت کار آنها مطمئن شوم، چون آنها مشتریان زیادی داشتند. من واقعا به آنان اعتماد پیدا کردم تا این که اواخر ماه گذشته زمانی که به شرکت آنها که حوالی عباسآباد بود رفتم، با دیدن ازدحام جمعیت مشتریان متوجه فرار مهندس قلابی و کلاهبرداری او شدم.
پس از اظهارات زن شاکی پروندهای تشکیل و جهت رسیدگی به شعبه 3 بازپرسی دادسرای شهید محلاتی ارسال شد.
بنا بر این گزارش، در حالی که تعداد شاکیان این پرونده به بیش از 40 نفر میرسد، تحقیقات کارآگاهان برای دستگیری مهندس قلابی ادامه دارد.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|