چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی ورزشی علی آقامحمدی: به خصوصی شدن استقلال امیدوارم

 
 

هموطن سلام , چهارشنبه 30 شهريور 1384

علی آقامحمدی: به خصوصی شدن استقلال امیدوارم

 
 

«اقدامات مقدماتی برای رفع مشکلات مالی باشگاه استقلال صورت گرفته و منتظر هستیم با حضور رئیس جدید سازمان تربیت بدنی براساس برنامه ها و تدابیر تازه اهداف خود را دنبال کنیم.»

«اقدامات مقدماتی برای رفع مشکلات مالی باشگاه استقلال صورت گرفته و منتظر هستیم با حضور رئیس جدید سازمان تربیت بدنی براساس برنامه ها و تدابیر تازه اهداف خود را دنبال کنیم.»
دکترعلی آقامحمدی، عضوهیات مدیره باشگاه استقلال تهران ضمن بیان مطلب فوق افزود : «این امیدواری وجود دارد که رئیس آینده سازمان تربیت بدنی با درایت و برنامه پا دراین سازمان بگذارد و با بررسی و شناخت ناکارآمدی ها و نیز پیشرفت های این بخش زمینه اعتلای ورزش کشوررا فراهم آورد. درخصوص باشگاه استقلال نیزاین انتظار وجود دارد که برنامه های گذشته با قدرت ادامه یابد و با سپردن اداره باشگاه به بخش خصوصی و سهامی کردن آن، شرایطی فراهم شود تا مشکلات مالی گذشته کاهش یافته و باشگاه بتواند با اتکا به منابع مالی خود برنامه ریزی کرده و به روند حرکتی خود ادامه دهد.»
آقامحمدی خاطرنشان کرد :«من مطمئن هستم زمانی که باشگاه به صورت سهامی دراختیار افراد قرارگیرد دلسوزان و شایستگانی پیدا خواهند شد که با علاقه اداره استقلال را برعهده بگیرند و این باشگاه مردمی را به جایگاه واقعی آن برسانند.»
عضوهیات مدیره باشگاه استقلال درخصوص حضور خود در کنار تیم استقلال دربازی مقابل ملوان نیز گفت : «سالها بود که استقلال درانزلی پیروزی را فراموش کرده بود و با این کار سعی در ایجاد روحیه و انگیزه درنزد بازیکنان داشتم و با این که تیم میزبان، تدارک وسیعی برای پیروزی دیده بود بازیکنان با درایت قلعه نویی موفق شدند طلسم ناکامی های سالهای گذشته را شکسته و با برتری از میدان خارج شوند.»
وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا برای ریاست سازمان تربیت بدنی با وی نیز گفت و گو شده اظهار داشت : «دراین زمینه هیچ صحبتی با من انجام نشده و و خبرخاصی نیز ندارم و امیدوارم هر فردی که قبول مسئولیت می کند با استفاده از نیروهای متخصص این حوزه، زمینه ارتقا و رشد ورزش را درجامعه فراهم آورد.»

 
 

دکتر آقامحمدی: آرزو می‏کنیم قریب بماند

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: ورزش ::
بازی های تیم ملی در سینما

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار