چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی جهان صدام: اسراييل و آمريكا مي‌خواهند من اعدام شوم !

 
 

هموطن سلام , چهارشنبه 16 آذر 1384

صدام: اسراييل و آمريكا مي‌خواهند من اعدام شوم !

 
 

جلسه پنجم دادگاه صدام و همدستانش به اتهام كشتار 148 تن از شيعيان الدجيل، دیروز با شهادت دو شاهد ديگر از سر گرفته شد.

جلسه پنجم دادگاه صدام و همدستانش به اتهام كشتار 148 تن از شيعيان الدجيل، دیروز با شهادت دو شاهد ديگر از سر گرفته شد. این دادگاه به دليل اين كه صدام اعلام كرده بود حاضر نيست در دادگاهي "ناعادلانه" شركت كند، مدتي متوقف شد و سپس بدون حضور صدام از سر گرفته شد. در جلسه دادگاه به رياست رزگار محمد امين‎، 7 متهم ديگر و وكلاي صدام نيز حضور داشتند.
همچنین دادگاه به دليل مسائل امنيتي تصميم گرفت از اعلام اساسي شاهدان خودداري كند و اسامي‌ آنها بر اساس حروف اعلام شود. به اين ترتيب روز سه‌شنبه، 3 شاهد به نام‌هاي A,B,C در دادگاه شهادت دادند. صدام نيز ضمن اعتراض به دادگاه از قاضي خواست علاوه بر گوش دادن به سخنان شاكيان، به اعتراض‌هاي وي نيز توجه كند. وي گفت: هيچكس از من نمي‌پرسد كه در زندان در چه شرايطي زندگي مي‌كنم. دیکتاتور سابق عراق افزود: نيروهاي آمريكايي مرا در يك قفس آهني كه روي آن چادر كشيده‌اند، نگهداري مي‌كنند و قاضي موظف است از شرايط من در زندان بازديد كند. وي افزود: آمريكا با اين محاكمه قصد دارد يك نمايش نامه اجرا كند و هدف از برگزاري اين جلسات محاكمه نيست. صدام در ادامه افزود: اسرائيل و آمريكا مي‌خواهند من اعدام شوم.
در پايان جلسه دادگاه نيز وي مجددا با حالت تهاجمي‌ در حالي كه بر روي ميز مشت مي‌كوبيد، گفت: من ديگر به دادگاه بر نمي‌گردم، من به اين دادگاه غيرعادلانه نخواهم آمد. برويد به جهنم. بر اساس قوانين عراق، دادگاه مي‌تواند در صورت امتناي متهم براي حضور در دادگاه، وي را به اجبار وارد دادگاه كند.

 
 

صدام در قفس جناياتش
وکيل صدام، خواستار ۴۵ روز تعويق محاکمه
یونیفرم صدام حسین حراج شد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار