 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
هموطن , چهارشنبه 3 اسفند 1384 |
|
زیانش بیشتر از نتیجه آن است
|
| | | |
 | «محمدعلی شاه با مجلس شورای ملی درافتاده و از وعدهای که برای استقرار رژیم مشروطیت داده نادم شده است. | سفرنامه «سرآرنولد ویلسون»-«محمدعلی شاه با مجلس شورای ملی درافتاده و از وعدهای که برای استقرار رژیم مشروطیت داده نادم شده است.
به نظر اینجانب رژیم پارلمانی با روحیه مردم مشرق زمین سازگار نیست و اهالی این منطقه تصور میکنند منظور از رژیم پارلمانی این است که هر روز سروصدایی راه انداخته و عدهای برای تامین مطامع خود در کار دولتها اخلال کنند.
من امیدوارم سیاستمداران بریتانیا یک وقت به فکر نیفتند که چنین رژیمی در هندوستان مستقر سازند! اینجانب اصولا معتقدم که استقرار رژیم پارلمانی در ممالک واقع در سمت شرق کانال سوئز و حتی کشورهایی که در نواحی شرق دریای مانش و کانال انگلیس واقع شده، متضمن نتیجه نبوده و به احتمال قوی زیانش بیشتر از نتیجه آن است زیرا آنطور که ملتهای آنگلوساکسون به رژیم پارلمانی خو گرفتهاند، هرگز سایر ملتها از این طرز حکومت منتفع نگردیده و بطور حتم پارلمان این کشورها همواره صحنه مبارزه وکلایی خواهد بود که منافع شخصی را به مصالح مملکتی ترجیح میدهند!»
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|