چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اقتصادی ایران موفق‌ترین کشور خاورمیانه در مبارزه با فقر

 
 

مهر , يكشنبه 3 ارديبهشت 1385

ایران موفق‌ترین کشور خاورمیانه در مبارزه با فقر

 
 

در پایان سال 2005 فقط 3.5 درصد از جمعیت ایران با درآمد کمتر از 2 دلار در روز زندگی می‌کردند که پایین‌ترین رقم در سطح خاورمیانه محسوب می‌شود.

بانک جهانی اعلام کرد: طی 10 سال آینده شمار فقرای با سطح درآمدی کمتر از 2 دلار در روز در ایران به 1.5 درصد خواهد رسید که پایین‌ترین رقم در سطح خاورمیانه خواهد بود.
در پایان سال 2005 فقط 3.5 درصد از جمعیت ایران با درآمد کمتر از 2 دلار در روز زندگی می‌کردند که پایین‌ترین رقم در سطح خاورمیانه محسوب می‌شود.
این در حالی است که در سطح کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا به طور میانگین 17.2 درصد از مردم با درآمد 2 دلار در روز یا کمتر امرار معاش می‌کنند.
بر اساس این گزارش، شمار فقرای با سطح درآمدی پایین‌تر از 2 دلار در روز در ایران از سال 1986 کاهش چشمگیری یافته و از 12 درصد به 3.5 درصد رسیده است.
به گزارش بانک جهانی، طی دهه 1980 بالغ بر 12 درصد مردم ایران با درآمد کمتر از 2 دلار در روز زندگی می‌کردند که این رقم در اواسط دهه 1990 به 8 درصد و در اواخر همان دهه به 7 درصد کاهش یافت و طی سال‌های اخیر تا 3.5 درصد نیز نزول کرد.
بانک جهانی پیش‌بینی می‌کند در صورتی که رشد اقتصادی ایران طی سال‌های آینده به طور متوسط 3 درصد باشد، میزان فقرای با سطح درآمدی کمتر از 2 دلار در روز در سال 2010 به 2.5 درصد و در سال 2015 به 1.5 درصد کاهش خواهد یافت.
این در حالی است که پیش‌بینی می‌شود میانگین تعداد فقیران در سطح کشورهای خاورمیانه و شمال و آفریقا در سال 2010 به 17.2 درصد و در سال 2105 به 11.6 درصد برسد.
بر پایه همین گزارش، شمار افراد بسیار فقیر در ایران (افراد با درآمد کمتر از یک دلار در روز) از سال 1998 به بعد صفر شده است.
بانک جهانی میزان فقرای با سطح درآمدی کمتر از 2 دلار در روز در الجزایر در سال 2005 را 11.4 درصد،‌ مصر 30.3 درصد، اردن 6.6، مراکش 9.9، تونس 4.4، و یمن 48.3 درصد اعلام کرده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اقتصادی ::
صادرات تخم مرغ آزاد شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار