 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
مهر , جمعه 8 ارديبهشت 1385 |
|
تیم ملی تکواندو درانتظار تغییرات اصلی
|
| | | |
 | ترکیب تیم ملی تکواندو در مسابقات آتی دستخوش تغییرات گسترده ای خواهد شد.
|  کسب عنوان نایب قهرمانی در رقابت های قهرمانی آسیا ارزش فراوانی دارد، به خصوص آنکه اگربدانیم ایران تنها کشوری است که بعد ازکره جنوبی بیشترین مدال طلا و عنوان را نه تنها درآسیا بلکه درسطح جهان کسب کرد.
اما نتایج برخی نفرات تیم ملی درمسابقات باعث ناراحتی سید محمد پولادگر شده است، بی انگیزگی این نفرات و مبارزات ضعیف آنها باعث شده تا رئیس فدراسیون تکواندو به فکر تغییر در برخی اوزان تیم ملی داشته باشد. البته امتحان آن نیز زیاد است که دامنه تغییر به کادر فنی نیز کشیده شده و ذوالقدر مجبور شود جام جهانی و بازیهای آسیای را با نفرات جدید تجربه کند.
کارشناسان امرکنارگذاشتن مرتضی کریمی را از تیم ملی قطعی می دانند، این عده معتقدند وی که با حمایت حق ذوالقدر درتیم ملی حضور یافته دربانکوک نتوانست نظررئیس فدراسیون را جلب کند. بازگشت مجید افلاکی به کادرفنی و اضافه شدن رضا مهماندوست به این کادرترکیب مربیان را کامل می کند.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|