 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ایجاد گسست , هدف دشمن
|
| | | |
 | با اطلاعات دقیقی که از جریانات پشت پرده این حوادث داریم امریکاییان ازهیچ موضوع کوچکی برای ایجاد گسست در ایران نمی گذرند.
|  وزیر کشور در نشست استانداران سراسر ایران با اشاره به حوادث اخیر گفت: دشمنانایران برای همه حوادث کوچک و بزرگ برنامه ریزی می کنند .
مصطفی پورمحمدی تصریح کرد: با اطلاعات دقیقی که از جریانات پشت پرده این حوادث داریم امریکاییان ازهیچ موضوع کوچکی برای ایجاد گسست در ایران نمی گذرند.
وی با تاکید بر اهمیت افکار عمومی گفت: تلاش دشمنان این است که حوادث کوچک را به هم پیوند بزنند و از برخی مسائل دانشجویی, کارگری و اجتماعی و قومی بهره برداریهای مخرب انجام دهند.
وزیر کشور همچنین با اشاره به اینکه استانداران حساس ترین موقعیت مدیریتی را در مسائل اجتماعی کشور دارند, افزود: هماهنگی همه مسئولان مناطق برای رفع تنگناهای موجود موجوب رضایت مردم می شود.
رئیس شورای امنیت کشور خاطرنشان کرد: گروه حاکم بر امریکا درپی افزایش فشار و تحمیل موانع و تنگناهایی علیه کشور است .
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|