 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
اعلام آمادگی چهار کشور برای حضور در مسابقات دوومیدانی نکوداشت اصفهان
|
| | | |
 | این مسابقات از مورخ 6/8 لغایت 12/8/85 دراصفهان برگزار خواهد شد.
| 
جهت حضور در مسابقات بین المللی دوومیدانی نکوداشت اصفهان به عنوان پایتخت جهان اسلام، کشورهای عربستان، افغانستان ، امارات و سوریه اعلام آمادگی کردند.
فدراسیون جانبازن و معلولان با همکاری شهرداری استان اصفهان و همت هیات ورزشهای جانبازان و معلولان این استان با توجه به انتخاب شهر اصفهان به عنوان پایتخت جهان اسلام در سال 2006 از سوی یونسکو اقدام به دعوت از کشورهای اسلامی و کشورهای خواهرخوانده با اصفهان برای برگزاری مسابقات در دو رشته بسکتبال با ویلچر و دوومیدانی نمود که برای مسابقات بسکتبال با ویلچر تیم های رومانی، مالزی، ارمنستان و کویت و مصر اعلام آمادگی کردند تا به همراه تیم های ملی کشورمان و منتخب اصفهان مسابقات خود را برگزار نمایند.
همچنین برای مسابقات دوومیدانی کشورهای عربستان سعودی، افغانستان، امارات متحده عربی و سوریه اعلام آمادگی نمودند. این مسابقات از مورخ 6/8 لغایت 12/8/85 دراصفهان برگزار خواهد شد.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|