چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی سياسی متکی:ابراز خوش‌بینی ‌به‌ مذاکرات‌ سولا‌نا و لا‌ریجانی

 
 

هموطن سلام , سه شنبه 4 مهر 1385

متکی:ابراز خوش‌بینی ‌به‌ مذاکرات‌ سولا‌نا و لا‌ریجانی

 
 

منوچهر متکی : در نیویورک نتایج مذاکرات دوجانبه با وزرای خارجه و دبیرکل سازمان ملل را مثبت ارزیابی کرد .

وزیر خارجه کشورمان در نیویورک گفت :با توجه به فضای تفاهم بوجودامده میان ایران و اروپا می‌توان به نتایج مذاکرات سولا‌نا و لا‌ریجانی خوش بین بود .
منوچهر متکی در پایان سفرش به نیویورک در حاشیه شصت و یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک نتایج مذاکرات دوجانبه با وزرای خارجه و دبیرکل سازمان ملل را مثبت ارزیابی کرد .
وزیر خارجه کشورمان همچنین درباره اخرین تحولات پرونده هسته‌ای ایران اظهار داشت: قرار بود دور سوم مذاکرات سولا‌نا ولا‌ریجانی درنیویوک برگزار شود که بدلیل مشکلات ایجاد شده از جانب امریکا درصدور روادید برای اقای لاریجانی این ملاقات به تعویق افتاد و قراراست این مذاکرات روزچهارشنبه در اروپا برگزار شود .
وزیر خارجه کشورمان درمورد مذاکرات سه جانبه سران المان ,فرانسه و روسیه درباره پرونده هسته‌ای ایران اظهار داشت اگرچه‌از جزئیات مذاکرات اطلاعی نداریم اما به طور جداگانه با انان درتماس هستیم و ما نیز براین اعتقادیم که تصمیم انان مبنی برتاکید بر ادامه مذاکرات تصمیمی منطقی و واقع بینانه بوده است.
متکی درباره اینکه پیش بینی وی از نتایج مذاکرات سولانا و لاریجانی چیست گفت با توجه به فضای تفاهم بوجود امده می‌توان‌به نتایج این مذاکرات خوش بین بود .

 
 

دیدار سولا‌نا و متکی در کوالا‌لا‌مپور
متکی:گفتگو تنها راه‌حل مساله ایران
متکی:ایران سازنده بابسته‌1+5 تعامل کرده‌است

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار