چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات آبروداری جدید Intel

 
 

هموطن سلام , پنجشنبه 6 مهر 1385

آبروداری جدید Intel

 
 

این پردازنده که از دوهسته پردازشی استفاده می‌کند انصافا یکی از خوش‌قیمت‌ترین و خوش‌کیفیت‌ترین پردازنه‌هایی است که Intel در عمر فعالیت خود طراحی و تولید کرده است.

هموطن سلام-شرکت آمریکایی Intel پس از مدت‌ها صدرنشینی در بازار پردازنده‌ها اینک جایگاه خود را بس متزلزل می‌بیند، چرا که رقیب قدر و جسوری چون AMD را در مقابل دارد.
به نظر بنده محصولات قبلی این شرکت بعد از Pentium3 نوعی آبروریزی محترمانه قلمداد می‌شود. Pentium4 تنها به‌دلیل تسلط Intel بر بازار پردازنده‌ها و تبلیغات گاه دروغ این شرکت تبدیل به محصول اول بازار کرده بود.
از بعد کیفی مشکلات این خانواده از پردازنده‌ها زمانی مشخص شد که AMD محصول AthlonXP خود را وارد بازار کرد.
تناه مکشل این پردازنده افزایش دمای سطحی پردازنده بود که باکمک یک سیستم تهویه مناسب قابل‌حل بود، اما Intel با هوچی‌گری این مشکل را آنقدر بزرگ کرد که برخی خریداران رااز توجه بدان منصرف کند.
AMD این مشکل را در پردازنده‌های نسل بعدی خود Athlon64 به‌شکل کامل رفع کرد و Intel را در موضع ضعف قرار داد.
Intel به‌مدت یک سال و اندی در کما فرورفت و دنگو دونگ‌های گاه و بی‌گاه خود را بی‌اثر دید تا اینکه اقدام به معرفی محصولی جدید و خداوکیلی آبرومندانه با نام Pentium D گرفت.
این پردازنده که از دوهسته پردازشی استفاده می‌کند انصافا یکی از خوش‌قیمت‌ترین و خوش‌کیفیت‌ترین پردازنه‌هایی است که Intel در عمر فعالیت خود طراحی و تولید کرده است.
اولین پردازنده از این دست بانام Pentium D 805 وارد بازار شد که تنها شباهت‌هایی به یک دوهسته‌ای اصیل داشت اما بلافاصله پس از آن Pentium D 820 به‌عنوان یک دوهسته ای اصیل واردمیدان شدو البته با قیمت کم‌نظیری که در بازار فروخته می‌شد دل‌های بسیاری را ربود.
این پردازنده آغازگر معرفی مدل‌های آبرومندی چون D830 و D840 بود. به‌فاصله کمی پس از معرفی این پردازنده‌های نسل جدید پردازنده‌های دوهسته‌ای با نام PenduimD 9XX وارد بازار شدند و قیمت آنها به‌سرعت به کمتر از صدهزار تومان سقوط کرد.
در حال حاضر این خانواده برای سیستم‌های باکیفیت از بهترین گزینه‌ها محسوب می‌شوند.

 
 

پردازنده‌های باصرفه
پردازنده ارزان قیمت
شبه پردازنده‌ها

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار