 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
فارس , چهارشنبه 22 آذر 1385 |
|
57 درصد فروش نفت با يورو انجام ميشود
|
| | | |
 | برآورد اوليه توليد زودهنگام با حفر 8 حلقه چاه، توليد روزانه 25-20 هزار بشكه نفت است كه باحفر 37 حلقه چاه حدود 150 هزاربشكه نفت خام از اين ميدان استخراج ميشود.
|  مدير عامل شركت ملي نفت ايران گفت: در حال حاضر بيش از 57 درصد از فروش اقلام نفت ما با يورو انجام ميشود و اين كار را به ديگر طرفهاي خريد خود، پيشنهاد ميهيم.
غلامحسين نوذري در مراسم امضاي قرارداد حفاري ميدان آزادگان اظهار داشت: حفاري كه يكي از كارهاي اساسي، بزرگ و كليدي توسعه ميادين است توسط شركت پتروايران و با همكاري شركت ملي حفاري به نتيجه رسيد.
وي افزود: با اين اقدام، دومين كار بزرگ توسعه اين ميدان نيز توسط ايرانيان انجام ميشود. با اين اقدام و در شرايط ايجاد ترديد توسط خارجيها در خصوص توان ايران، اين كار پاسخي به ادعاهاي آنان است كه زودتر از زمان اعلامي توسط خارجيها به اتمام خواهد رسيد.
نوذري گفت: به زودي مناقصه كارهاي مهندسي و طراحي كالاهايي كه به زمان ساخت دارند نيز اعلام ميشود.
وي تصريح كرد: نكتهاي مهم در انعقاد قرارداد بخشهاي مختلف توسعه اين ميدان، كوتاه بودن زمان تصميمگيري اقدامات است كه نشاندهنده عزم شركت ملي نفت براي اجراي اين پروژه ميباشد و زودتر از زمانهاي پيشبيني شده اين پروژه عملياتي خواهد شد.
معاون وزير نفت در ادامه افزود: توسعه ميدان 5-6 سال زمان ميبرد و به لحاظ نوع و عمليات كار، جهت جلوگيري از تاخيرات، فازبندي ميكنيم تا در فازهاي مختلف اين ميدان به توليد برسد و به تدريج نفت ميدان خارج مي شود.
به گفته وي، يكي از مواردي كه اينپكس مطرح ميكرد افزايش هزينههاي حفاري بود كه اميد است شركت ملي حفاري با هزينهاي به مراتب كمتر از هزينههاي اعلام شده توسط شركتهاي خارجي به انجام برساند.
نوذري گفت: براي آزادگان شمالي در حالي مذاكره با لوك اويل هستم.
مديرعامل شركت ملي نفت با اشاره به توان شركتهاي ايراني براي توسعه ميادين نفتي تاكيد كرد: توسعه ميادين را معطل حضور و بهانه گيري شركتهاي خارجي نخواهيم كرد و معطلي آنها در اين خصوص باعث از دست دادن ميادين نفتي خواهد شد.
نوذري افزود: به غير از ما برخي شركتهاي نفتي ديگر نيز اقدام به معامله اقلام خود با يورو به جاي دلار كردهاند. در حال حاضر بيش از 57 درصد از فروشهاي ما با يورو انجام ميشود و اين كار را به تمامي طرفهاي خريد خود، پيشنهاد ميهيم.
در اين مراسم، مصطفي خويي مدير عامل شركت توسعه پتروايران نيز اظهار داشت: اين كار نشان دهنده عزم واراده شركت نفت است و ما نيز با تمام توان و قدرت كارها را پيگيري ميكنيم.
خوئي افزود: كار راهبردي و اصلي يعني حفاري ميدان توسط ايرانيان و شركت ملي حفاري انجام ميشود. انتظار داريم حداكثر توان ، استعداد و قدرت خود را نشان دهند.
وي تاكيد كرد: اميدواريم با همكاري شركت ملي حفاري و برنامهريزي دقيق، هزينههاي حفاري را با قيمتي كمتر از آنچه خارجيها ميخواستند انجام دهند، انجام دهيم.
مدير عامل پتروايران گفت: ارجاع كار به شركت ملي حفاري به صورت ترك تشريفات نبوده بلكه صلاحيت اين شركت قبلا در مناقصه شركت اينپكس به اثبات رسيده و الان منجر به عقد قرارداد شده است.
به گفته وي، كار در مرحله اول با حفر 8 حلقه شامل2 حلقه چاه توصيفي و 6 حقله توسعهاي يكي در شمال و ديگري در جنوب ميدان آغاز ميشود.
مدير عامل شركت ملي حفاري نيز در اين مراسم با ابراز تشكر از از اعتماد شركت ملي نفت، گفت: با اين اعتماد، كار را با هزينه و زمان كمتر از آنچه شركتهاي خارجي گفته بودند انجام خواهيم داد.
حيدر بهمني تصريح كرد: حفاري ميدان آزادگان شبيه كارهاي قبلي شركت ملي حفاري است، اما مهم اعتماد شركت نفت به شركتهاي داخلي و از جمله شركتهاي ملي حفاري است.
برآورد اوليه توليد زودهنگام با حفر 8 حلقه چاه، توليد روزانه 25-20 هزار بشكه نفت است كه باحفر 37 حلقه چاه حدود 150 هزاربشكه نفت خام از اين ميدان استخراج ميشود.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|