سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی گوشه و کنار IT وحید صدوقی: سرویس MMS تلفن همراه در 5 ماه ابتدایی 86 راه‌اندازی می‌شود

 
 

سیتنا , چهارشنبه 23 اسفند 1385

وحید صدوقی: سرویس MMS تلفن همراه در 5 ماه ابتدایی 86 راه‌اندازی می‌شود

 
 

واگذاری سیم‌کارت‌ها و ارتقای شبکه از اولویت‌های اصلی برنامه این شرکت در سال 85 بوده است، به گونه‌ای که 6.6 میلیون سیم‌کارت تلفن همراه در طول 8 ماه واگذار و در پی آن، قیمت این کالا شکسته شد.

در دی ماه سال جاری، 30 میلیون، بهمن ماه 40 میلیون و اسفند ماه 50 میلیون SMS - روزانه - به صورت میانگین ارسال شده و بر اساس پیش‌بینی‌ها این روند در ایام نوروز 86 به یکصد میلیون پیام کوتاه می‌رسد.
مهندس وحید صدوقی، مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار، در پنجمین و آخرین نشست خبری سال 85، با اشاره به فعالیت‌های انجام شده و برنامه‌های آینده، اظهار داشت: واگذاری سیم‌کارت‌ها و ارتقای شبکه از اولویت‌های اصلی برنامه این شرکت در سال 85 بوده است، به گونه‌ای که 6.6 میلیون سیم‌کارت تلفن همراه در طول 8 ماه واگذار و در پی آن، قیمت این کالا شکسته شد.
صدوقی، با بیان اینکه بیشترین حجم واگذاری سیم‌کارت اپراتور اول در آبان، آذر و دی ماه صورت گرفت، افزود: با واگذاری سیم‌کارت‌های ثبت‌نامی سال 84، تعداد مشترکان به 15 میلیون و 154 هزار و 777 نفر افزایش یافت و امسال تقریبا سومین سال متوالی بود که حجم واگذاری‌ها 2 برابر شد.
وی، در خصوص پروژه‌های توسعه‌ای در دست اجرای شرکت ارتباطات سیار، به فاز 3 توسعه رادیویی، فاز+ 3 توسعه شبکه رادیویی و توسعه سیستم سوئیچینگ تلفن همراه تا 24 میلیون مشترک، بهره‌برداری از برخی سرویس‌های شبکه هوشمند تلفن همراه و پیاده‌سازی پایلوت ارتباط پرسرعت تلفن همراه اشاره و اظهار امیدواری کرد که سرویس MMS تلفن همراه نیز در 5 ماه ابتدایی سال آینده راه‌اندازی شود.
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار، در خصوص اقدامات انجام شده توسط GCها، گفت: تاکنون سه هزار و 757 سایت تملک، دو هزارو 984 سایت BTS نصب، هزارو 906 سایت تایید و دو هزارو 416 سایت نیز دایر شده توسط GCها دایر شده است.
صدوقی، خاطرنشان کرد: میزان تماس‌های موفق از 91 درصد به 92.3 درصد و میزان قطعی‌های ناخواسته مکالمات به 15.7 درصد رسیده است.
وی، واگذاری سیم‌کارت‌ها در پایان سال 85 و بهار سال86، تکمیل فازهای توسعه، توسعه سرویس‌های جدید، توسعه پوشش شبکه به روستاهای کشور و بهبود کیفیت شبکه در استان ها را از برنامه‌های آینده این شرکت برشمرد.
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار، همچنین از راه‌اندازی دو مرکز جدید در استان تهران و ایلام خبر داد و افزود: با ایجاد این مراکز، شش میلیون ظرفیت ایجاد و میزان آن به 21 میلیون خواهد رسید.
صدوقی، با اشاره به هزینه 200 تومانی صدور هر قبض تلفن همراه، در خصوص سودآوری شرکت ارتباطات سیار در سال جاری، گفت: در بودجه سال 85، سود شرکت پانصد میلیارد تومان پیش‌بینی شده بود، در حالی که در مجموع میزان درآمد ارتباطات سیار به هزارو 500 میلیارد تومان رسید.

 
 

مدير عامل شركت ارتباطات سيار: ركورد ارسال پيام كوتاه با 100 ميليون پيام مي‌شكند
ركورد تبادل SMS با تبادل 72 ميليون پيام كوتاه شكسته شد
صدوقی: درآمد ۳۵۷ میلیونی شماره های رند صرف امور خیر میشود

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار