سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر عزت‌الله ضرغامی: ایران آماده همکاری مشترک فرهنگی با ارمنستان است

 
 

مهر , چهارشنبه 29 فروردين 1386

عزت‌الله ضرغامی: ایران آماده همکاری مشترک فرهنگی با ارمنستان است

 
 

ضرغامی گفت: دو ملت ایران و ارمنستان به پشتوانه پیشینه تاریخی خود علاقمند به گسترش روابط هستند. ارامنه ایران هم حضوری برجسته و موثر در تولیدات فرهنگی بر عهده دارند.

رئیس رسانه ملی در دیدار با وزیر فرهنگ ارمنستان از توان جمهوری اسلامی ایران در عرصه تولید محصولات فرهنگی و هنری و آمادگی برای همکاری مشترک فرهنگی با ارمنستان خبر داد.
مهندس عزت‌‌الله ضرغامی در دیدار با وزیر فرهنگ ارمنستان گفت: "دو ملت ایران و ارمنستان به پشتوانه پیشینه تاریخی خود علاقمند به گسترش روابط هستند. ارامنه ایران هم حضوری برجسته و موثر در تولیدات فرهنگی بر عهده دارند."
هافمیک بوقوسیان، وزیر فرهنگ ارمنستان، نیز در این دیدار گفت: "ملت ارمنستان احترامی عمیق برای فرهنگ ایران قائلند و باید در زمینه تولید آثار فرهنگی مشترک تلاش بسیاری صورت گیرد."
رئیس رسانه ملی با وزیر انرژی ارمنستان نیز دیدار کرد. آرمن نوسفیان در این دیدار با اشاره به نقش موثر تهران در معادلات سیاسی و امنیتی منطقه افزود: "ایروان برای گسترش روابط همه جانبه با ایران اهمیت بسیاری قائل است."
رئیس کمیسیون مشترک ایران و ارمنستان با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد در کشور برای گسترش همکاری‌ها، معرفی تولیدات بخش خصوصی در کشور را از طریق برنامه‌های مستند تلویزیونی در افزایش حجم مناسبات موثر دانست.
ضرغامی در این دیدار مشترکات فرهنگی، تاریخی ایران و ارمنستان را بستری مناسب برای گسترش همکاری خواند و گفت: "رسانه‌ها نقشی مهم در تحکیم روابط دوستی ملت‌ها به عهده دارند." رئیس رسانه ملی روز چهارشنبه با رئیس جمهور و نخست وزیر ارمنستان دیدار و گفتگو می‌کند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار