 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
هموطن سلام , يكشنبه 14 مرداد 1386 |
|
خودرو ارزان قمیت به بازار می آید
|
| | | |
 | منوچهر منطقی گفت: با همکاری یک خودروساز چینی به دنبال تولید خودروی کوچک و کم مصرفی هستیم که در هر 100 کیلومتر زیر 5 لیتر مصرف سوخت داشته باشد.
| 
منوچهر منطقی مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو از عرضه نمونه اولیه خودرو ارزان قیمت 6 میلیون تومانی در پایان امسال خبر داد.
منوچهر منطقی ، در دیدار مدیران رادیو ایران افزود: با همکاری یک خودروساز چینی به دنبال تولید خودروی کوچک و کم مصرفی هستیم که در هر 100 کیلومتر زیر 5 لیتر مصرف سوخت داشته باشد.
وی همچنین در خصوص تولید خودروهای اتوماتیک گفت : کشش بازار این خودرو افزایش یافته است و به همین دلیل خودروهای سمند و پارس و 405 با گیربکس اتوماتیک از آذر به بازار عرضه خواهد شد.
مدیرعامل ایران خودرو نیز به دستاوردهای چند ساله اخیر این شرکت در زمینه توسعه خطوط تولید، صادرات و عرضه محصولات جدید پرداخت.
وی تقاضای بازار خارجی را عامل مهمی در طراحی و توسعه محصولات جدید بیان کرد و افزود: سمند سورن نمونه بارزی از طراحی و تولید خودرو براساس نیاز بازار خارجی در ایران خودرو است .
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو افزود : تا شهریور امسال در تولید سمند 100 درصد خودکفا خواهیم شد و خودروی پارس نیز تا پایان امسال به طور کامل داخلی سازی خواهد شد.
وی درخصوص چشم انداز صادرات قطعه از ایران خودرو گفت : تا سال 1394 به رقم صادرات دو میلیارد دلاری قطعات خودرو دست خواهیم یافت.
منطقی با اشاره به اینکه در حال حاضر متوسط خود اتکایی محصولات ما حدود 80 درصد است ، اضافه کرد : اکنون در تولید خودرو روآ صد درصد خودکفا هستیم که برای هیچ خودرویی در کشور این گونه خودکفایی وجود ندارد.
گفتنی است مدیر و دبیران رادیو ایران پیش از دیدار با منطقی مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو از بخش های مختلف تولیدی ایران خودرو بازدید کردند.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|