پنجشنبه 30 آبان 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
  حجاب و عفاف »

دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"

افتتاح نمایشگاه عکس عفاف و حجاب (نور) در خانه عکاسان ایران

نمایش فیلمهای منتخب جشنواره نور

توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
نگاهی دیگر به دنیای نمایشگرها
:: نکته آموزشی ::
بازیابی فایل های پاک شده

اخبار داخلی حوادث آدمکش می گوید دیوانه است

 
 

ایسکانیوز , دوشنبه 28 آبان 1386

آدمکش می گوید دیوانه است

 
 

پسری که دوستش را قربانی کینه جویی کرد امروز در دادگاه کیفری تهران مدعی شد روانی است!

پسری که دوستش را قربانی کینه جویی کرد امروز در دادگاه کیفری تهران مدعی شد روانی است!
در نشست رسیدگی به این پرونده که امروز در شعبه 74 دادگاه کیفری تهران به ریاست قاضی «کوه کمره ای» برگزار شد ابتدا نماینده دادستان «خسرو » 17 ساله را گناهکار نامید:این پسر متهم است شامگاه 21 تیر 85 دوستش «امین» 20 ساله را در ورامین با چاقو کشت و صبح روز بعد خود را تسلیم پلیس کرد.
«آرش سیفی»ادامه داد:با توجه به مدرک های موجود و همچنین اعتراف صریح متهم برایش اشد مجازات می خواهم.
سپس پدر و مادر قربانی به جایگاه رفتند و برای«خسرو» حکم مرگ خواستند. متهم وقتی رو به روی پنج قاضی ایستاد جنایت را گردن گرفت:من،خواهر و پدرم بیماری روحی روانی داریم. شبها در خواب راه می رویم و این مساله را همه دوستانم می دانند. قبول دارم امین را کشته ام اما باور کنید کنترلم را از دست داده بودم و حال خودم را نمی فهمیدم.
وی اضافه کرد: مشکل مالی داشتم و به همراه چند نفر از دوستانم برای پیدا کردن کار به تهران آمدیم.در ورامین یک اتاق اجاره کردیم و 15 نفری در آنجا زندگی می کردیم. آن شب وقتی سرگرم درست کردن شام بودم دیدم دو نفر از دوستانم موادمخدر می کشند.به آنها تذکر دادم و با هم درگیر شدیم که دعوا با میانجیگری چند نفر دیگر از بچه ها تمام شد.
«خسرو»یادآورشد:سر همین موضوع «امین» که از همه ما بزرگ تر بود با من لج کرد، به سراغم آمد و با قلدری می خواست در رختخواب من بخوابد که درگیر شدیم. امین استکان چای را روی لباسم پاشید و من که کنترلم را از دست داده بودم با چاقوی آشپزخانه به شکمش زدم.
رفیقکش ادامه داد:خیلی پشیمانم و از خانواده امین می خواهم مرا ببخشند.با پایان حرفه های مجرم،رییس و چهار مستشار شعبه 74 وارد شور شدند تا به انشای رای بپردازند. صدور حکم مرگ خسرو قطعی به نظر می رسد.

 
 

عروس سیاه بخت از پا درآمد
آدمکش نوجوان اعدام می شود
حسین را عمدا نکشتم

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
چرا تحول در گمرک لازم است؟
:: فناوری اطلاعات ::
«آی تی» نجات بخش
:: حجاب و عفاف ::
دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"
:: روی خط جوانی ::
برای یک انتقاد منطقی...
:: ورزش ::
کفاشیان: نیکبخت باید از حضور در پرسپولیس هم محروم شود
:: فرهنگ و هنر ::
عليرضا جمشيدي: جايگاه مطبوعات را ارج مي نهيم
:: حوادث ::
دستبرد اينترنتي به حساب مشتريان يک بانک خصوصي ناموفق ماند

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار