سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی سياسی رژیم صهیونیستی تمام کنوانسیون های بین المللی را زیر پا گذاشته است

 
 

دوشنبه 13 اسفند 1386

رژیم صهیونیستی تمام کنوانسیون های بین المللی را زیر پا گذاشته است

 
 

تلاش خوبی از سوی شورای نگهبان برای رقابتی کردن انتخابات صورت گرفت و موجب شادی و نشاط فضای انتخابات شد.

رژیم صهیونیستی تمام کنوانسیون های بین المللی را زیر پا گذاشته است
آیت الله هاشمی شاهرودی با محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در غزه و سکوت مدعیان دموکراسی و دفاع از حقوق بشر در قبال این جنایت گفت: رژیم صهیونیستی با فجایعی که امروز در غزه انجام می دهد حقوق بشر و تمام کنوانسیون های بین المللی را زیر پا گذاشته است.
رییس قوه قضاییه امروز در جلسه مسوولان عالی قضایی تصریح کرد: متاسفانه مشخص نیست که مدعیان دموکراسی و حقوق بشر که هیاهویشان گوش فلک را کر کرده است چگونه امروز شاهد قتل، تجاوز و غارت زنان، کودکان و کهنسالان و خانه و کاشانه مظلومان فلسطینی هستند و چشم و گوش خود را بر روی این جنایات بسته اند.
آیت الله هاشمی شاهرودی تاکید کرد: پیام مقام معظم رهبری در دفاع از مردم مظلوم فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در واقع حرکتی در دفاع از بشریت، حقوق مظلومان و ناشی از درد دین و دفاع از کشورهای اسلامی بوده است.
وی افزود: وظیفه تمام مسلمانان جهان، علما و قشرها و گروه های مسلمان و آزادگان جهان است که قاطعانه در مقابل جنایت های ضد بشری و وحشیانه صهیونیست های غاصب بایستند و ملت مظلوم فلسطین را تنها نگذارند.
آیت الله هاشمی شاهرودی با اشاره به اینکه مظلومان بر اساس سنت و وعده الهی پیروزند و پایه های ظلم همواره متزلزل است، گفت: مظلومیت امروز کودکان و زنان غزه دودمان ظلم و ظالمان رژیم صهیونیستی را برخواهد انداخت و پایه های این رژیم ضد بشری را از بین خواهد برد.
آیت الله هاشمی شاهرودی در ادامه سخنان خود به سفر رییس جمهور کشورمان به عراق اشاره کرد و با تاکید براینکه این سفر شجاعانه و تاریخی و متناسب با دیپلماسی فعال ایران است، گفت: این سفر تاریخی به دیپلماسی ایران جلوه ای تازه بخشید و مشخص کرد که ترور، تخریب و قتل و کشتار در عراق از سوی متجاوزان این کشور صورت می گیرد و تمام گروه های عراقی و شیعه و سنی در این کشور به فکر حفظ تمامیت ارضی و استقلال خود هستند و جمهوری اسلامی ایران نیز در این راه در کنار دولت و ملت عراق خواهد بود.
رییس قوه قضاییه تاکید کرد: این سفر قطعا منشاء برکات و آثار مثبت فراوان برای منطقه و دولت و ملت ایران و عراق خواهد بود.
آیت الله هاشمی شاهرودی در ادامه با اشاره به برگزاری اجلاس خبرگانرهبری، نمایان شدن همدلی و وحدت میان مسوولان عالی نظام را از دستاوردهای این اجلاس برشمرد و گفت: امروز تمام مسوولان نظام همچون گذشته باید با تبعیت کامل از مقام معظم رهبری و در محور اتحاد ملی و انسجام اسلامی حرکت کنند چرا که وحدت و انسجام مردم و مسوولان که در بسیاری از صحنه های انقلاب خود را نمایان کرده است یاس دشمنان را بیشتر می کند و موجب خنثی شدن توطئه های آنان خواهد شد.
رییس قوه قضاییه با قدردانی از زحمات و تلاش های دست اندرکاران انتخابات و شورای نگهبان گفت: تلاش خوبی از سوی شورای نگهبان برای رقابتی کردن انتخابات صورت گرفت و موجب شادی و نشاط فضای انتخابات شد.
آیت الله هاشمی شاهرودی ابراز امیدواری کرد با تلاش های صورت گرفته و مشارکت جدی مردم، انتخابات مجلس باشکوه برگزار و به دنبال آن مجلسی کارآمد، فعال و در خدمت مردم ایجاد شود.

 
 

اجراي دقيق سياستهاي مدبرانه رهبري موجب خنثي شدن تحريمها مي‌شود
خواستگاری مرد معتاد رنگ خون به خود گرفت

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار