پنجشنبه 30 آبان 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
  حجاب و عفاف »

دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"

افتتاح نمایشگاه عکس عفاف و حجاب (نور) در خانه عکاسان ایران

نمایش فیلمهای منتخب جشنواره نور

توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
نگاهی دیگر به دنیای نمایشگرها
:: نکته آموزشی ::
بازیابی فایل های پاک شده

اخبار داخلی فرهنگ و هنر رخشان بني‌اعتماد مدرك افتخاري‌اش را در لندن مي‌گيرد

 
 

ایسنا , جمعه 16 فروردين 1387

رخشان بني‌اعتماد مدرك افتخاري‌اش را در لندن مي‌گيرد

 
 

اين كارگردان سينماي ايران در قالب مجموعه برنامه‌هايي كه با هدف تقدير از او برگزار مي‌شود ، از 23 فروردين ماه در لندن كلاس فيلم‌سازي پيشرفته برپا خواهد كرد.

«رخشان بني‌اعتماد» براي برگزاري كلاسهاي فيلم‌سازي پيشرفته، مرور آثارش و دريافت مدرك افتخاري عازم لندن مي‌شود.
اين كارگردان سينماي ايران در قالب مجموعه برنامه‌هايي كه با هدف تقدير از او برگزار مي‌شود ، از 23 فروردين ماه در لندن كلاس فيلم‌سازي پيشرفته برپا خواهد كرد.
كارگردان «روسري آبي»، «زرد قناري» و «خون‌بازي» در اين برنامه كه در دانشكده مطالعات آفريقا و آسياي لندن برپا مي‌شود سخنراني دارد و به خاطر مشاركت در سينماي جهان و پرداختن به جامعه و فرهنگ ايران مدرك افتخاري دريافت مي‌كند.
در اين برنامه كه تا 30 آوريل ـ 12 ارديبهشت ماه ـ ادامه خواهد داشت ، فيلم‌هاي «زرد قناري»، «پول خارجي»، «گيلانه»، «بانوي ارديبهشت»، «نرگس»، «خارج از محدوده»، «زير پوست شهر» ، «روزگار ما»، «روسري آبي» و « اين فيلم‌ها را به كي نشون مي‌دين؟» از اين كارگردان به نمايش درخواهند آمد.
گفتني است: اين مجموعه برنامه‌ها با همكاري سازمان ميراث فرهنگي ايران، SOAS و انجمن فيلمي در انگليس از يازدهم آوريل (23 فروردين) ‌تا30 آوريل برگزار مي‌شود.
اين كارگردان سينماي ايران كه با دستياري در فيلم‌هاي «آفتاب نشين‌ها»، «گل‌هاي داوودي»، «تحفه‌ها» و «تنوره ديو» فعاليت خود را در عالم فيلمسازي آغاز كرد، در دهه 70 با فيلمهاي سينمايي «نرگس»، «روسري‌ آبي»، «بانوي ارديبهشت» و «زير پوست شهر»توانست يكي از جريان‌سازترين سينماگران اجتماعي‌ساز ايران باشد.
با «نرگس» كه برنده سيمرغ بلورين بهترين كارگرداني شد و در سالهاي بعد با ديگر فيلمهايش سيمرغ بهترين فيلم، فيلم‌نامه را گرفت و به نوعي ركوردار دارندگان سيمرغهاي جشنواره شد و با ساخت «گيلانه» نيز بعد از سالها اين اتفاق را تكرار كرد و سال گذشته هم براي «خون‌بازي» سيمرغ گرفت.
بني‌اعتماد پيش از ساخت فيلمهاي جريان‌ساز به عنوان اولين كار بلند سينمايي در سال 66 «خارج از محدوده» را ساخت كه آن فيلم برنده جايزه جشنواره فيلم‌هاي كمدي ايتاليا شد و در سالهاي 67 و 68 به ترتيب «زرد قناري» و «پول خارجي» را جلوي دوربين برد تا اينكه در سال 70 «نرگس» را ساخت.
اما او بعد از سالها فعاليت و كارنامه پر كار هنري در يادداشت كوچكي كه دو سال گذشته براي برنامه‌ي بزرگداشتش در سينما تك نوشت؛ آورده بود: بيش از همه، حسرت نگفته‌ها را دارد.

 
 

بني‌اعتماد: فيلمنامه‌نويس بايد شناخت كاملي از سينما داشته باشد
آنچه از سینمای رخشان بنی‏اعتماد آموخته‏ایم

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
چرا تحول در گمرک لازم است؟
:: فناوری اطلاعات ::
«آی تی» نجات بخش
:: حجاب و عفاف ::
دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"
:: روی خط جوانی ::
برای یک انتقاد منطقی...
:: ورزش ::
کفاشیان: نیکبخت باید از حضور در پرسپولیس هم محروم شود
:: فرهنگ و هنر ::
عليرضا جمشيدي: جايگاه مطبوعات را ارج مي نهيم
:: حوادث ::
دستبرد اينترنتي به حساب مشتريان يک بانک خصوصي ناموفق ماند

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار