چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی سياسی چمران: دستيابي به انرژي هسته اي حاصل تلاش هاي ملت ايران است

 
 

سه شنبه 20 فروردين 1387

چمران: دستيابي به انرژي هسته اي حاصل تلاش هاي ملت ايران است

 
 

امروزه ايران نه تنها در بحث انرژي هسته اي بلكه در بخشهاي مختلف اعم از اقتصادي، اجتماعي و حتي دفاعي به توانمنديهاي مختلفي دست يافته است.

مهدي چمران رييس شوراي عالي استانها شامگاه دوشنبه در همايش شكوفايي علمي و نوآوري هسته اي در مشهد گفت: دستيابي ايران به انرژي صلح آميز هسته اي ماحصل مجاهدتهاي ملت و دولت ايران در پايبندي بر حق طبيعي خود در نيل به اين انرژي مهم است.
چمران افزود: متخصصان فهيم و با درايت ايران اسلامي با حمايت دولت و ملت هميشه در صحنه ايران اسلامي و به رغم ترفندهاي مختلف مستكبران با يك حركت جهش گونه بسيجي به انرژي صلح آميز هسته اي دست يافتند.
به گزارش ايرنا ، وي اظهار داشت: با تلاش متخصصان توانمند ايران اسلامي در در بخش انرژي هسته اي كه ميانگين سني آنها 30 سال است كشورمان توانست به اين انرژي مهم دست يابد.
وي گفت: بعد از پيروزي انقلاب اسلامي حركتهاي شتابنده اي براي توسعه كشورمان در بخشهاي مختلف از جمله فناوري و علمي با مجاهدت و تلاش متخصصان و دولتمردان در حال انجام است و تلاش ميشود تا عقب ماندگيهاي گذشته جبران شود.
او ادامه داد: امروزه علاوه بر فناوري هسته اي، ايران در مباحث بسيار مهمي مانند نانوتكنولوژي جزو 15كشور مطرح جهان است و توطئه هاي استكبار جهاني به سركردگي آمريكا نميتواند هيچگونه خللي در توسعه و پيشرفت كشورمان ايجاد كند.
رييس سازمان بسيج دانشجويي كشور نيز در اين گردهمايي كه به مناسبت روز ملي فناوري هسته اي برگزار شد گفت: دسترسي ايران به انرژي صلح آميز هسته اي نماد وحدت و همدلي ملت ايران براي توسعه و تعالي كشور است.
رضا سراج ادامه داد: دشمنان به عناوين مختلف نمي خواستند ايران به دانش انرژي هسته اي ولو صلح آميز دست يابد ولي با درايت متخصصان تواناي ايران اسلامي و تحت حمايتهاي ملت و دولت، كشورمان به قدرت علمي انرژي صلح آميز هسته اي دست يافت.
وي بيان كرد: امروزه ايران نه تنها در بحث انرژي هسته اي بلكه در بخشهاي مختلف اعم از اقتصادي، اجتماعي و حتي دفاعي به توانمنديهاي مختلفي دست يافته است.
او افزود: كشورما به آنجايي از توانمندي دفاعي دست يافته كه هيچگونه هراسي از وجود كشوري مانند آمريكا در كشورهاي مجاور خود و حتي تهديدات اين كشور ندارد. معاون سياسي استاندار خراسان رضوي نيز در سخناني دسترسي ايران به انرژي صلح آميز هسته اي را جزو افتخارات بي بديل انقلاب اسلامي براي هميشه تاريخ دانست.
قهرمان رشيد افزود: اين افتخار كه با مجادتها و حضور گسترده ملت ايران در صحنه دفاع از حق مسلم و طبيعي خود كسب شده همواره مانند نقطه عطفي در تاريخ سراسر افتخار انقلاب مي درخشد.

 
 

اخبار خوش هسته اي امشب اعلام مي شود
حداد عادل ، روز فناوري هسته اي را تبريك گفت
جشن هسته‌اي در بوشهر برگزار شد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار