يوگاي خياباني
همشهری آنلاین , دوشنبه 23 ارديبهشت 1387 - ساعت 11:13

به گفته شهردار چند كيلومتر از خيابان‌هاي ساحلي در روز‌هاي تعطيل هفته حدود ۴ ساعت بسته مي‌شوند تا مردم بتوانند فعاليت‌هاي بدني و يوگا انجام دهند.

شهردار سان‌فرانسيسكو قصد دارد بخشي از خيابان‌هاي ساحلي اين شهر را به انجام تمرينات يوگا اختصاص دهد. اين شهردار كه خود احتمالا يكي از طرفداران پر و پا قرص يوگاست، مي‌خواهد به مردم امكان دهد تا با خيال راحت در خيابان يوگا تمرين كنند و از منظره ساحل و دريا لذت ببرند.
اين شهردار به رسانه‌ها گفت: مي‌خواهم به جاي اينكه مردم به دنبال فضاي باز براي يوگا بروند، فضاي باز براي يوگاكردن را در اختيار مردم قرار دهم.
به گفته وي چند كيلومتر از خيابان‌هاي ساحلي در روز‌هاي تعطيل هفته حدود ۴ ساعت بسته مي‌شوند تا مردم بتوانند فعاليت‌هاي بدني و يوگا انجام دهند.
البته برخي مقامات شهرداري معتقدند امكان اجراي اين ايده وجود ندارد و بهتر است قسمتي از ساحل به اين منظور در نظر گرفته شود. به هرحال شهردار اين طرح را با قوت دنبال كرده و مي‌گويد بايد به حقوق مردم بيشتر توجه داشت.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news102740.html