اختصاص 5 درصد از اعتبارات عمراني براي مقابله با خشکسالي
دوشنبه 6 خرداد 1387 - ساعت 22:44

وزارت نيرو پيشنهادي را به دولت ارائه کرده که بر مبناي آن، دولت اجازه دهد 5 درصد از سرجمع منابع عمراني وزارتخانه هايي نظير وزارت نيرو صرف امور خشکسالي شود؛ اين 5 درصد مجوزي بوده که دولت نيز در حدود اختيارات قانوني خود دارد

 

پرويز فتاح وزير نيرو از تصويب پيشنهاد وزارتخانه متبوعش مبني بر اختصاص 5 درصد از اعتبارت عمراني وزارتخانه ها براي مقابله با خشکسالي در دولت خبر داد.
وزارت نيرو پيشنهادي را به دولت ارائه کرده که بر مبناي آن، دولت اجازه دهد 5 درصد از سرجمع منابع عمراني وزارتخانه هايي نظير وزارت نيرو صرف امور خشکسالي شود؛ اين 5 درصد مجوزي بوده که دولت نيز در حدود اختيارات قانوني خود دارد.
فتاح در خصوص عدم موافقت نمايندگان مجلس هفتم با دو فوريت لايحه دولت براي برداشت 2000ميليارد تومان از حساب ذخيره ارزي در راستاي مبارزه با خشکسالي گفت: لايحه ارائه شده به مجلس، مربوط به کل دولت و تمامي دستگاه هاي دست اندرکار است؛ البته آنچه که در توان دولت است به ميزان 250 ميليارد تومان، در استانداري ها و استانها در حال توزيع و جذب است.
وزير نيرو افزود: وزارت نيرو پيشنهادي را به دولت ارائه کرده که بر مبناي آن، دولت اجازه دهد 5 درصد از سرجمع منابع عمراني وزارتخانه هايي نظير وزارت نيرو صرف امور خشکسالي شود؛ اين 5 درصد مجوزي بوده که دولت نيز در حدود اختيارات قانوني خود دارد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news104002.html