فتح‌الله زاده: استقلال به دنبال جذب مهاجم خارجي است
يكشنبه 16 تير 1387 - ساعت 23:09

مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: جذب يك مهاجم گلزن خارجي در دستور كار اين باشگاه قرار دارد.

 

مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: جذب يك مهاجم گلزن خارجي در دستور كار اين باشگاه قرار دارد. وي افزود: با سياوش اكبرپور كه در واقع بازيكن استقلال است نيز مشغول مذاكره هستيم اما، با توجه به نيازمان در خط حمله حتي اگر اكبرپور را جذب كنيم و يا برهاني در تيم ماندني شود، باز هم مهاجم خارجي را به تيم اضافه خواهيم كرد.
علي فتح‌الله زاده در گفتگو با ايسنا ، گفت: گروهي كارشناسي در باشگاه استقلال تشكيل شده است كه به دنبال جذب يك مهاجم گلزن براي استقلال هستند و نظرمان هم بر روي گزينه‌هاي خارجي است.
مديرعامل باشگاه استقلال تهران پيرامون رقابت اين باشگاه و پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات نيز گفت: اعتقاد ندارم كه ما از پرسپوليس جا مانده‌ايم، چرا كه ما اكنون دو جاي خالي براي جذب بازيكن داريم و پرسپوليس سه جاي خالي؛ ضمن آن كه استقلال تمامي بازيكنان مورد نياز كادرفني را جذب كرده است و با انتخاب مهاجمان خوب، تركيب تيم كامل مي‌شود.
وي افزود: با توجه به آن كه استقلال در سه عرصه ليگ برتر، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا بايد به ميدان برود، تلاش كرديم تا در هر پست حداقل دو بازيكن سطح بالا را به خدمت بگيريم، به عنوان نمونه در استقلال مهدي اميرآبادي خود يك تيم است؛ اما، در همان پست او خسرو حيدري نيز حضور دارد كه بازيكن فوق‌العاده‌اي است يا در پست ميثم منيعي، هاشم بيك‌زاده نيز حضور دارد كه همين چهار نفر هر كدام در حد تيم ملي هستند و قصد داريم تا با قدرت تمام در ليگ قهرمانان آسيا شركت كنيم.
فتح‌الله زاده خاطرنشان كرد: در هر صورت امير قلعه‌نويي امسال كار دشواري پيش‌رو دارد و ما نيز تلاش كرده‌ايم تا در هيچ كدام از سه عرصه پيش رو ، فرمانده تيم بدون سرباز نماند.
فتح‌الله زاده درباره مذاكره با رحمان رضايي و آخرين وضعيت مجتبي جباري نيز گفت: من مذاكره‌اي با رضايي نداشته‌ام، شايد سرپرست تيم صحبتي داشته اما، در هر صورت اولويت ما جذب مهاجم است. درباره‌ جباري نيز منتظر هستيم تا از سفر مشهد مقدس بازگردد و مشخص شود كه به خارج از كشور مي‌رود و يا در استقلال مي‌ماند.
مديرعامل باشگاه استقلال درباره اردوي اين تيم در تركيه نيز گفت: كمپ محل اردوي استقلال، جايي است كه تيم‌هاي خوب اروپايي در آن حاضر مي‌شوند و بي‌ترديد همانند فصل گذشته كه براي نخستين بار يك تيم ليگ برتري ايران با تيم سوپر ليگي تركيه بازي كرد، امسال نيز با تيم‌هاي خوبي در آن كشور بازي مي‌كنيم.
فتح‌الله زاده درباره ديدار سوپر جام فوتبال كشور نيز گفت: اين ديدار مي‌تواند يك پيش بازي خوب براي آغاز ليگ هشتم باشد و بي‌ترديد تماشاگران استقلال و پرسپوليس براي تماشاي اين ديدار حساس و جذاب به ورزشگاه خواهند آمد كه اميدواريم روز خوب و هيجان انگيز براي هواداران باشد.
فتح‌الله زاده درباره‌ قول‌هاي سازمان تربيت بدني براي حمايت از دو باشگاه استقلال و پرسپوليس، همچنين كمك شهرداري تهران به اين باشگاه نيز گفت: ما تاكنون هيچ كمكي دريافت نكرده‌ايم و مبلغ دريافتي از شهرداري نيز براساس قرارداد فصل گذشته است، البته قرار شده است كه شهرداري تهران به باشگاه استقلال كمك كند اما، تاكنون كه خبري از آن نشده است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news107240.html