دکتر کمال محامد پور: APT اپراتورهای مخابراتی را به هم نزدیک می کند
سیتنا , دوشنبه 17 تير 1387 - ساعت 22:39

محامد پور گفت: این سیاست دولت جمهوری اسلامی ایران است که همکاری های اقتصادی و علمی را با دیگر کشورها از جمله منطقه خاورمیانه و به خصوص منطقه آسیا و اقیانوسیه را توسعه دهد.

 

APT نقش بسیار مهمی در آسیا و اقیانوسیه دارد و می تواند سیاست گذارها و اپراتورهای مخابراتی را به هم نزدیک کند.
دکتر کمال محامد پور معاون آموزش، پژوهش و امور بین الملل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در بیست و هشتمین اجلاس مطالعاتی جامعه مخابراتی آسیا و اقیانوسیه اظهارداشت: این سیاست دولت جمهوری اسلامی ایران است که همکاری های اقتصادی و علمی را با دیگر کشورها از جمله منطقه خاورمیانه و به خصوص منطقه آسیا و اقیانوسیه را توسعه دهد.
وی افزود: ما در ایران اهمیت زیادی برای APTقائل هستیم و همکاری های فعالی با APT از گذشته داشتیم.
محامد پور با بیان اینکه هم اکنون در تلاش برای گسترش و ادامه این همکاری ها هستیم تصریح کرد: آمادگی خود را برای تبادل تجربیات در زمینه توسعه ICT با دیگر کشورها اعلام می کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امیداوریم این اجلاس با موفقیت انجام شود و دستاوردهای مفیدی در پی داشته باشد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news107333.html