| رئيس جمهور لبنان به تهران مي آيد |
|
مهر , پنجشنبه 3 مرداد 1387 - ساعت 22:02 |
ميشل سليمان رئيس جمهور جديد لبنان به دعوت همتاي ايراني خود به تهران سفر خواهد کرد.
|
ميشل سليمان رئيس جمهور جديد لبنان به دعوت همتاي ايراني خود به تهران سفر خواهد کرد.
يک منبع ديپلماتيک اعلام کرد؛ حسين شيخ الاسلام که اخيراً از سوي محمود احمدي نژاد، رئيس جمهوري ايران براي شرکت در مراسم آزادي اسرا به عنوان نماينده رئيس جمهور به بيروت اعزام شده بود در ديدار با رئيس جمهور لبنان دعوت رسمي همتاي ايراني اش را براي سفر به تهران به وي تقديم کرد.
اين منابع احتمال دادند فوزي صلوخ وزير امورخارجه لبنان نيز به همراه اين هيئت سفري مجدد به ايران داشته باشد.
اين درحالي است که فوزي صلوخ در راس هيئتي ديپلماتيک از سوي وزارت امورخارجه لبنان به منظور شرکت در پانزدهمين اجلاس وزيران امورخارجه کشورهاي عضو جنبش عدم تعهد به تهران سفر مي کند.
کنفرانس وزيران امورخارجه کشورهاي عضو جنبش عدم تعهد(نم)از 6 تا 9 مرداد در تهران برگزار مي شود.
به گفته يک منبع ديپلماتيک لبناني، وزير امورخارجه لبنان از چند ماه پيش دعوت رسمي از سوي ايران براي شرکت در اين کنفرانس را دريافت کرد، اما به علت شرايط بحراني آن زمان لبنان نتوانست به اين دعوت پاسخ بگويد.
بر اساس اظهارات منابع آگاه پيش بيني مي شود فوزي صلوخ در حاشيه کنفرانس وزيران امورخارجه جنبش عدم تعهد با منوچهر متکي وزير امورخارجه ايران و وليد المعلم وزير امورخارجه سوريه ديدارهاي جداگانه اي داشته باشد.
|
|
| روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com |
| آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news108799.html |