اتحادیه اروپا به ‌دنبال سیگارهای خودخاموش‌شونده
همشهری انلاین , جمعه 18 مرداد 1387 - ساعت 19:19

به عقیده این کمیسیون، هدف از تولید چنین سیگارهایی که به هیچ وجه منجر به آتش‌سوزی نخواهد شد، ایمن‌تر کردن کشیدن سیگار است.

 

قرار است به خواست اتحادیه اروپا نهایتا ظرف سه سال فقط سیگارهایی به فروش برسد که پس از مدت کوتاهی در صورتی که استعمال نشوند، خودشان خاموش شوند.
به نقل از محافل آگاه در کمیسیون اتحادیه اروپا با اعلام این خبر افزود، مگلنا کونوا (Meglena Kuneva)، کمیسار حمایت از مصرف‌کنندگان گفت با سیگارهای خودخاموش‌شونده در اتحادیه اروپا می‌توان سالانه جان دستکم 2000 تن را نجات داد.
به گفته وی، این تدابیر ایمنی به افزایش قیمت‌ها منجر نخواهد شد، زیرا هزینه‌های مربوط به آن حداقلی است.
به عقیده این کمیسیون، هدف از تولید چنین سیگارهایی که به هیچ وجه منجر به آتش‌سوزی نخواهد شد، ایمن‌تر کردن کشیدن سیگار است.
هزاران تن به خاطر آتش‌سوزی که عامل بروز آن سیگار بوده است، مجروح یا کشته شده‌اند. علاوه بر این به گفته کمیسیون اتحادیه اروپا تعداد بسیاری از آتش‌سوزی جنگل‌ها به خاطر آتش سیگار بوده است.
کمیته استاندارد‌سازی اروپایی در بروکسل قصد دارد پیشبرد استانداردهای جدید سیگار را در ماه اوت به جریان بیندازد. انتظار می‌رود تصمیمی فوری در این خصوص اتخاذ شود، زیرا کشورهای عضو اتحادیه و صنعت دخانیات در این خصوص به توافق رسیده‌اند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news110098.html