کاظم دلخوش، مخبر کمیسیون تحقیق در رابطه با رسیدگی به اعتبار نامه سلمان خدادادی گفت: کمیسیون طی مدت 15 روز از تاریخ 5/4/87 کار خود را در ارتباط با این موضوع رسما آغاز کرد.
وی افزود : کارهایی که در این کمیسیون صورت گرفته عبارت است از: رسیدگی ریاست کمیسیون و معترضین و رسیدگی به ارائه مدارک و مستندات، انتخاب سه نفر از اعضای کمیسیون برای مطالعه پرونده، دعوت از مراجع قضایی و دعوت از خدادادی برای ذکر دفاعیات خود که در نهایت کمیسیون با حضور 13 نفر، 7 رای منفی، 5 رای مثبت و یک رای سفید رد شد.
پس از پایان سخنان مخبر، رییس مجلس از سلمان خدادادی خواست تا اگر دفاعیاتی از خود دارد عنوان کند اما وی از سخن گفتن امتناع کرد و مطلبی راعنوان نکرد.
گفتنی است اعتبار نامه خدادادی شعبه مربوط رسیدگی و به خاطر اعتراضاتی که وجود داشت درکمیسیون تحقیق مورد بررسی قرار گرفت و رد شد.
بر این اساس میبایست گزارش کمیسیون تحقیق در صحن علنی مجلس شورای اسلامی مطرح شده و در مورد آن رای گیری شود. در همین حال مجلس در جلسه غیر علنی که صبح امروز در حدود یک ساعت به طول انجامید این موضوع مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نتیجه رای گیری به شرح ذیل اعتبار نامه خدادادی از 248 نماینده حاضر 149 رای سفید، 77 رای منفی و 17 رای ممتنع تصویب شد.
در ادامه جلسه امروز 23/5/87 کلیات لایحه اصلاح قانون تنظیم خانواده و جمعیت با 166 رای موافق تصویب شد.
در این لایحه آمده است که فرزندان چهارم خانواده هایی که فرزند مذکور حاصل از دو یا چند قلو
بودن زایمان است، از محدودیت های مندرج در ماده (1) این قانون مستثنی میباشند و کلیه امتیازات مندرج در قوانین که برای فرزند سوم پیش بینی شده است، به آنان اختصاص می یابد.
مفاد این تبصره در مورد خانواده هایی که با دارا بودن حداکثر دو فرزند در زایمان بعدی صاحب فرزندان سه قلو و بیشتر می گردند نیز مصداق خواهد داشت.
|