محسن قرائتي گفت: جوانان براي جشيدن طعم كمال و رفع نيازهاي خود يك دوره تفسير قرآن مطالعه كنند.
محسن قرائتي در جمع اعضاي كانونهاي مساجد كشور گفت: عدد تكرار كلمات قرآن، موسيقي كلمات و همه ابعاد آيات قرآني داراي رموزي است كه جلوههاي قرآن را زيباتر و شيرينتر به نسل جوان معرفي ميكند.
رئيس ستاد اقامه نماز كشور افزود: جوانان ما بايد مطالعه خود را افزايش دهند و علاوه بر مطالعه قرآن و نهجالبلاغه، حداقل هر دو هفته يك كتاب مفيد ديني بخوانند.
وي در جمع اعضاي كانونهاي فرهنگي هنري مساجد كشور گفت: عاطفه و محبت در كانونهاي مساجد براي جذب مردم به مسايل ديني مهم است.
وي با تاكيد بر اين كه جوان بايد براي پيشرفت و رشد، قالبهاي مرسوم را بشكند، تصريح كرد: امروزه يك سري آداب و رسومي ميان مردم باب شده است كه نه ريشه قرآني و روايي دارد و نه با عقلانيت ميتوان آن را توجيه كرد.
استاد درسهايي از قرآن صدا و سيما اظهار داشت: براي ترويج اسلام نياز به جواناني داريم كه علاوه بر آشنايي با علوم و معارف ديني با زبانهاي زنده دنيا آشنا باشند و به ترويج اسلام بپردازند.
وي با دعوت جوانان مستعد براي تحصيل در حوزههاي علميه براي ترويج اسلام در سراسر دنيا اضافه كرد: انجيل در حال حاضر به بيش از هزار زبان ترجمه شده است و اين در حالي است كه ترجمه قرآن تنها به 42 زبان صورت گرفته است.
قرائتي نماز را جامع همه كمالات بشري خواند و ادامه داد: مفاهيمي چون عدالت، نظم، مراعات حقوق ديگران و بسياري از مفاهيم اجتماعي سياسي در آداب، شرايط و احكام نماز وجود دارد.
وي به لزوم آشنايي مسجديها با حداقل يك اسلامشناس واقعي در هر محله، تاكيد كرد و بيان داشت: براي رفع شبهات و افزايش معرفت ديني جوانان مسجد حداقل بايد با يك روحاني اسلام نابشناس در ارتباط باشند.
رئيس نهضت سوادآموزي اظهار داشت: در تركيب هيات امناني مساجد بايد افراد با تجربه در كنار جوانان و نوجوانان به اداره امور مسجد بپردازند و اين ايده ريشه قرآني دارد.
وي دليل عدم گرايش برخي از مردم به امور ديني را عمل نامناسب متدينين ذكر كرد و افزود: امام رضا (ع) فرمودند: «اگر ظرافتها و زيباييهاي دين را به مردم نشان دهيد جذب دين خواهند شد.»
همايش 12 هزار نفري انديشههاي آسماني از 26 تيرماه با حضور برگزيدگان كانونهاي فرهنگي هنري مساجد سراسر كشور آغاز شده است و تا دوم شهريورماه با برگزاري كلاسهاي تخصصي آموزشي در مشهد در دو بخش خواهران و برادران ادامه دارد.
|