| رصد اخترک جدید در مدار خورشید |
|
مهر نیوز , سه شنبه 29 مرداد 1387 - ساعت 17:34 |
متخصصان امیدوارند با پی بردن به منشا این اخترک بتوانند منشا ستاره های دنباله دار، این وقایع تماشایی آسمانی و عوامل شکل گیری زمین را کشف کنند. |
محققان بر این باورند که کشف و رصد اخترک جدید که دارای مدار کشیده ای بوده و به دور خورشید در حرکت است می تواند در یافتن منشا ستاره های دنباله دار موثر باشد.
این سیاره کوچک که "2006 SQ372"نام گرفته است دارای 22500 سال عمر، 150 بیلیون مایل فاصله از خورشید، 2 بیلیون مایل فاصله از زمین و قطری برابر 60 مایل است.
ظاهر مدار این سیاره بیضوی بوده و طول آن چهار برابر بلند تر از عرض آن است. تنها سیاره مشابه با این سیاره کوچک "سدنا" نام دارد که ظاهری شبیه به سیاره "پلوتو" داشته و در سال 2003 رصد شده است.
متخصصان دانشگاه نجوم واشنگتن اعلام کردند این سیاره جدید از خانواده ستاره های دنباله دار محسوب می شود، اما به دلیل فاصله زیاد آن از خورشید هنوز دنباله نورانی آن شکل نگرفته است.
منشا این سیاره نامشخص بوده و محققان معتقدند این سیاره می تواند از گرد هم آمدن خرده های یخی به وجود آمده باشد که در پشت سیاره نپتون موجود بوده است و بعدها در اثر یک برخورد گرانشی شدید، این اخترک به دوردست ها پرتاب شده است.
متخصصان امیدوارند با پی بردن به منشا این اخترک بتوانند منشا ستاره های دنباله دار، این وقایع تماشایی آسمانی و همچنین عوامل شکل گیری زمین را کشف کنند.
|
|
| روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com |
| آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news111063.html |