بازنشستگي 70 هزار فرهنگي
دوشنبه 18 شهريور 1387 - ساعت 11:11

وزير آموزش و پرورش گفت: پيش بيني مي کنيم تا پايان شهريور ماه امسال 70 هزار فرهنگي به صورت داوطلبانه بازنشسته شوند.

 

وزير آموزش و پرورش گفت: پيش بيني مي کنيم تا پايان شهريور ماه امسال 70 هزار فرهنگي به صورت داوطلبانه بازنشسته شوند.
علي احمدي با بيان اينکه تا پايان شهريورماه آمار دقيق داوطلبان بازنشستگي بيش از موعد آموزش و پرورش در استانها جمع آوري و مشخص مي شود، افزود: آماري که تاکنون از بعضي از استانها بدست آمده بيانگر اين است که با رقم پيش بيني شده فاصله زيادي نداريم.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا معلمان حق التدريس جايگزين اين دسته از بازنشستگان مي شوند، تصريح کرد: خير، حضور حق التدريس ها به موارد ديگري همچون تامين منابع مالي بستگي دارد.
وزيرآموزش و پرورش با انتقاد از اينکه وزارتخانه متبوعش در توازن نيروي انساني دچار مشکل است و به صورت رسمي کمبود نيرو ندارد ، گفت: بعد از ايجاد توازن در نيروهاي انساني آموزش و پرورش، تکليف نيروهاي حق التدريس هم مشخص مي شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news112744.html