کاظم جلالی در تذکری شفاهی اظهار داشت: بازپس گیری امضای استیضاح کنندگان وزیر آموزش و پرورش دومین ضربه سنگین به مجلس هشتم بود.
کاظم جلالی نماینده شاهرود صبح امروز در جلسه علنی مجلس و تذکری شفاهی با استناد به ماده 227 و بند 11 ماده 23 آیین نامه داخلی مجلس اظهار داشت: استیضاح حق نمایندگان مجلس است که بر اساس وظیفه به آن مبادرت می ورزند.
وی با بیان اینکه دراینکه استیضاح کنندگان حق دارند استیضاح خود را پس بگیرند هم تردیدی نیست گفت: بنده بر اساس دریافت خودم از ابتدا با استیضاح وزیر آموزش و پرورش به دلیل نزدیک شدن به ماه مهر مخالف بودم.
وی با اشاره به اینکه اما قطار مجلس باید به گونه ای حرکت کند که بتواند در چهار سال از پستی و بلندی ها عبور کرده و در انجام وظایف خود از بعد نظارتی برخوردار باشد عنوان کرد: وقتی استیضاحی بیش از 80 امضاء داشته باشد و در مدت زمان کوتاهی بیش از 75 نماینده امضاء خود را پس بگیرند صحیح نیست.
جلالی افزود: آنچه موجب تضعیف مجلس است تنها بی اعتنایی دیگران نیست و بخش عمده ای از آن به خودمان برمی گردد حداقل باید این را بپذیریم که بازپس گیری این استیضاح دومین ضربه سنگین به مجلس هشتم بود.
وی با بیان اینکه باید در این زمینه مجلس آسیب شناسی کند گفت: نماینده مقتدر نماینده ای است که با بررسی جوانب به سختی امضاء می کند و به سختی نیز از امضاء خود عدول می کند.
علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی نیز در پاسخ به این تذکر اظهار داشت: شما باید تذکراتتان به هیات رییسه باشد نه به نمایندگان.
وی با بیان اینکه برخی از دوستان استیضاح یا امضاء کرده و شما نیز خود می گویید که از ابتدا با این استیضاح مخالف نبوده اید گفت: این مساله به وظیفه نمایندگان خدشه ای وارد نمی کند ولی نمایندگان اگر توصیه و نصیحت جلالی را گوش دهند خوب است. |