وزير خارجه روسيه در واكنش به تلاش واشنگتن براي استقرار سپرموشكي در اروپا اظهار داشت كه اين طرح آمريكايي به منزله "بازي بسيار خطرناكي" است كه توازن نظامي مسكو و واشنگتن را بر هم ميزند.
"سرگئي لاوروف" امروز چهارشنبه و يك روز پيش از سفر به ورشو (پايتخت لهستان) در مصاحبه با روزنامه "پولسكا" گفت: لهستان ظاهراً درك نكرده كه يك سوي بازي بسيار خطرناك شده است.
لاوروف همچنين افزود: توازن ميان توانمندي نظامي مسكو و واشنگتن توسط آمريكا بر هم زده شده است.
وزير خارجه روسيه قرار است با همتاي لهستاني خود "رادوسلاو سيكورسكي" و "دونالد تاسك"، نخست وزير لهستان، در ورشو ديدار و گفتگو كند.
اين نخستين ديدار يك مقام ارشد روسيه از يك كشور عضو اتحاديه اروپا پس از بحران گرجستان به شمار ميرود.
لاوروف افزود: لهستان براي انتقامجويي از روسيه پس از عمليات نظامي مسكو در گرجستان با سپر موشكي آمريكا موافقت كرد. ورشو از مسكو براي حمايت از منطقه جداييطلب اوستياي جنوبي انتقام گرفت و اين اقدام به منزله رفتاري كوتهفكرانه و اشتباهي سياسي است.
|