100 میلیون مشترک طی یک سال
يكشنبه 24 شهريور 1387 - ساعت 23:16

این رقم نشان می دهد تعداد مشترکان تلفن همراه هند طی این دوره یک ساله، رشد 54 درصدی داشته است.

 

گزارشات رسیده از مرکز خدمات مخابراتی هند حاکی از آن است که طی سال گذشته، بیش از 100 میلیون نفر به تعداد مشترکان تلفن همراه این کشور اضافه شده است.
این رقم نشان می دهد تعداد مشترکان تلفن همراه هند طی این دوره یک ساله، رشد 54 درصدی داشته است.مرکز تنظیم مقررات رادیویی و مخابراتی هند اعلام کرد، تعداد کل مشترکان شبکه تلفن همراه این کشور تا پایان ماه جولای سال 2008 به 08/296 میلیون نفر رسید که نسبت به سال گذشته 44/53 درصد افزایش یافته است. تعداد مشترکان تلفن همراه هند در زمان مشابه سال گذشته نزدیک به 98/192 میلیون نفر بوده است.تنها در ماه جولای سال جاری بیش از 22/9 میلیون نفر به شبکه مخابراتی تلفن همراه هند پیوستند که در نوع خود بی سابقه بوده است. بر این اساس، ضریب نفوذ تلفن همراه و خدمات مخابراتی بیسیم در کشور هند به 08/29 درصد رسید.
طی شش ماه گذشته شبکه مخابراتی تلفن همراه هند به طور مداوم با افزایش بیش از هشت میلیونی در تعداد مشترکان تلفن همراه روبه رو شده و گفته می شود این روند تا زمانی که 700 میلیون نفر دیگر از مردم هند به عضویت شبکه تلفن همراه هند درمی آیند ادامه دارد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news113295.html